1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable III Pomóżcie,PROBLEM !

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez lukidambix, Kwiecień 12, 2011.

  1. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam

    Dzisiaj pobralem sobie FABLE III, mam lt+, nowy dash.
    Wkładam płyte do napędu , gra sie zaczyna włączać i zawiesza się, na ekranie jest tylko czarne tło.
    Zgrałem gre na pendrive 8 gb i dalej to samo, pomóżcie !
    Po jakimś czasie wyskakuje błąd że nie można rozpoznać płyty.
    Dodam że niekiedy była miniaturka zdjęcia fable III i pisało ,, zagraj w FABLE III,,
    nagrywarka jest dobra a wersja gry tez ,,[MARVEL]
    Dodam że inne gry normalnie chodzą, nawet AC:B które ma AP 2.5

    Pozdrawiam całą ekipe xboxforum
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mklewy

    mklewy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    61
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    musisz przed nagraniem przelecieć iso agbx (nowym) i nagrać, i będzie po kłopocie pozdrawiam
     
  4. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przelecialem, i wszystko bylo zielone tylko jedne zdanie bylo na czerwono : ap 25 replay sector is blank

    Potem wgralem patch i dalej nie dziala, a wersja abgx'a 360 to v 1.0.5,, jakos tak

    Pozdrawiam , pomozcie !!!
     
  5. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Prosze, pomóżcie !!!
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj loga z tej plyty zobaczymy czy wgrales tego patcha
     
  7. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jak zrobić takiego loga, [zielony w tym jestem]
     
  8. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Powie mi ktos jak tego loga zrobic ?

    Pozdrawiam
     
  9. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    no to chyba juz wiesz dlaczego nie działa
     
  11. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale ja jestem w tym zielony ;/ moglby ktos mi to wytlumaczyc ? czy źle wgralem patcha ?? czy ta wersja jest uszkodzona. mozna ją naprawic ??
    ?
     
  12. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odpowie mi ktos ?, prosze to ważne !
     
  13. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Powiedzcie co mam zrobic ?
     
  14. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Boże nie wgrał się patch AP 2.5! To dziwne? Musisz ściągnąć nowy abgx ustawić na Level 3 i wtedy przepuścić przez niego + nagrać!
     
  15. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jak ustawic level 3 ? mam abgx360 v1.0.5 [JESTEM W TYM ZIELONY] !!!
     
  16. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jak ustawic level 3 ? mam abgx360 v1.0.5 [JESTEM W TYM ZIELONY] !!!

    pobawilem sie troche w abgx i znalazlem to :
    [​IMG]





    ustawilem na level 3, teraz przeleciec abgx i wypalic ?
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    przelec i daj skan
     
Wczytywanie...

Poleć forum