1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable III - problem ABGX360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mateooo14, Styczeń 5, 2012.

  1. Mateooo14

    Mateooo14 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam , otóż mam problem z wypaleniem gry Fable III, dziś próbowałem wypalić na płytce EMTEC i wywaliło błąd przy 98%, po włożeniu płyty do konsoli pisze że płyta nie obsługiwana.

    Próbowałem wgrać patch z AP 2.5 do gry wg. instrukcji z http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-ixtreme-lite-touch-73831.html i wszystko ładnie ale w ABGX wywala takie coś :
    Hosting Zdjęć-XBX.JPG

    Zrobiłem coś źle ??

    dodam że posiadam LT+2.0 , wersja ABGX najnowsza
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nomad1195

    nomad1195 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie po prostu nowy abgx jest stworzony z myślą o patchowaniu do lt+3.0 także przy grach z xdg2 będzie takie coś
     
  4. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  5. Mateooo14

    Mateooo14 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    więc wgrać tego patcha z AP 2.5 do obrazu ISO i jeszcze raz przepuścić przez najnowszego ABGX i nagrywać na Verbatim , tak ?
    boję się że może nie odpalić bo na żółto wyskoczyło coś w ABGX i płytka na marne pójdzie
     
  6. Mateooo14

    Mateooo14 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrałem i jednak nie działa , płyta do wyrzucenia ..... już mam dosyć wypalania tych płyt przejdę chyba na RGH
     
  7. gander84

    gander84 Guest

    jesli chodzi ci o odpalenie fable3 na lt 2 to musisz przepuscic przez abgx ale koniecznie wersje 1.0.5 bo najnowszy bo lt 3 przerabia.powinno sie odpalic bo dzis palilem ta gre na lt 3. i juzz potem nie trzeba zadnych paczy
     
  8. Mateooo14

    Mateooo14 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok zobacze

    a w zakładce Auto fix zaznaczyć opcję Trust SS v2 angles ? czy odznaczyć ją ??
     
  9. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ma być zaznaczona, a w AutoFix wybierasz level 3.
     
  10. Mateooo14

    Mateooo14 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    i nic z tego , nadal wyskakuje tamten napis na żółto w ABGX i nie nagrywam bo znów płytke zmarnuje , o co z tym chodzi ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum