1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable III-problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xfanx, Luty 27, 2011.

  1. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,
    Jestem nowy na forum. Mam problem z nagraniem FableIII. Przeczytałem już stos artykułów i poradników, lecz dalej nic;/ Mam LT+, ale po włożeniu płytki do napędu, po krótkim czasie pojawia się czarny ekran i informacja, aby przeczyścić płytkę szmatką... Gra była patchowana i sprawdzana w ABGX oraz wypalana na Verbatimach i Vakossach z prędkością 2,4x i 4,0x. Może ktoś bardziej doświadczony ma jakiś pomysł, bo już nie wiem co jest nie tak.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gambit95

    Gambit95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co prawda nie mam LT+, ale chyba nie trzeba żadnej gry przy takiej przeróbce patchować (mogę się mylić).
     
  4. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Nie trzeba, ale to nie zmienia faktu ze gra powinna ruszyc. Byc moze winy nalezy szukac po stronie firmware'u, inne gry chodza Ci bez problemu?
     
  5. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Inne gry chodzą bez problemu.
    Dodam, że mam też najnowszego dash'a kinectowego.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to znaczy ze sie zle nagralala
     
  7. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Koledzy,mam lt+ i gry trzeba patchowac czy jak to tam nazwac,w kazdym razie te trzy tytuly FABLE,NFS i AC trzeba przelatywac najnowszym ABGX,oczywiscie zalezy tez skad sie sciagnelo dana gre,ja sciagam gry bez patchy,czyste gry ktore tak czy siak dla pewnosci przelatuje ABGX=em,i wszystkie chodza,nie mialem zadnego problemu.
    Mam lt+,robilem ABGX,gram.
    Kolego,ustaw ABGX wg tego tematu
    Kod:
    http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html
    ,tylko pamietaj ze ma to byc najnowszy ABGX bodajze 1.0.5(moge sie mylic),potem nagrywaj przez IMG BURN przedkoscia 1x najlepiej na Verbatimach,ja tak robie za kazdym razem,mimo ze mam bardzo dob ra nagrywarke i gry dzialaja zawsze.
     
  8. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No właśnie wzorowałem się na tym temacie. Ale jeszcze nie nagrywałem z taką prędkością, jutro spróbuje.
    Jak coś moja nagrywarka to LG-GSA-H55L
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zawsze przepuść obraz przez najnowszy abgx....potem nagraj z jak najmniejszą prędkością....podczas nagrywania nic nie rób na komputerze....w ten sposób wyeliminujesz wszystkie albo dużą część problemów z niedziałającą gra............
     
  10. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Wydaje mi sie ze to pomoze,bo wlasnie mam taka sama przerobke,robilem ABGX i gram normalnie.
    Wersje masz tez taka sama ? Czy z 4 na koncu ?
     
  11. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam najnowszego abgx'a 1.0.5.
    Edit:
    Wersja mojego Dash'a:
    2.0.12611.0 , to chyba ten najnowszy.
     
  12. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Jest nowszy dash.
    To powinno ci Fable dzialac,nie wiem w czym moze tkwic problem.
    UStawienia pisales ze masz takie same,przelatujesz to wszsystko masz na zielono ?
     
  13. xfanx

    xfanx Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gdy nagrywałem ostatnio to sprawdziłem i miałem wszystko na zielono. Ostatnio spróbowałem zmienić z Wave6 na Wave4. I po tamtym zabiegu w ABGX pokazuje 2 linijki na czerwono:
    Video CRC does not matches!
    V0 CRC does not matches!
    I od tej pory nie nagrywałem.
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zmieniles wave to chyba oczywiste ze abgz polazuje bledy
     
Wczytywanie...

Poleć forum