1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable III PROBLEM !!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lukidambix, Kwiecień 12, 2011.

  1. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam

    Dzisiaj pobralem sobie FABLE III, mam lt+, nowy dash.
    Wkładam płyte do napędu , gra sie zaczyna włączać i zawiesza się, na ekranie jest tylko czarne tło.
    Zgrałem gre na pendrive 8 gb i dalej to samo, pomóżcie !
    Po jakimś czasie wyskakuje błąd że nie można rozpoznać płyty.
    Dodam że niekiedy była miniaturka zdjęcia fable III i pisało ,, zagraj w FABLE III,,
    nagrywarka jest dobra a wersja gry tez ,,[MARVEL]

    Pozdrawiam całą ekipe xboxforum
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Plyta ?
     
  4. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam jeszcze 1 płyte, nagrać ?
     
  5. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pomoże ktos ?
    moze ktos mial ten sam problem. i postaara mi pomóć ?
     
  6. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    przepuść grę przez nowego abgx360.
     
  7. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pierwsze zdjęcie :: [​IMG]
     
  8. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1 zdjece [​IMG] !!!
     
  9. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Soory cos mie zdjecia nie dzialaja, ale wszystko w abgx jest na zielono tylko jedne zdanie na czerwono : ap 25 replay sector is blank


    Co to może być? jest na to jakis fix ?
     
  10. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    jaką masz wersje abgx360??
     
  11. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    abgx v1.0.5
     
  12. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pomoze ktos ?
     
  13. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
  14. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wrzucilem, dalem obraz iso do abgx360 i dalej ten sam napis na czerwono
     
  15. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    po wrzuceniu nie przepuszczaj iso przez abgx360.
     
  16. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moze abgx cos odwala , patch moze jest juz dobrze wgrany a on tego nie widzi ?
     
  17. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    jak wrzucisz tego patcha to nie możesz użyć abgx, od razu nagrywasz grę.
     
  18. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli mam zrobić tak:

    Teraz jeszczee raz wrzucam patcha i nagrywam

    Ok ?
     
  19. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
  20. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok,za okolo 40 min powiem co i jak.
     
  21. xiho

    xiho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No i chyba kolegę prąd poraził ? Minęło 17 dni i nie napisał :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum