1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable III PROBLEM

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez xkozakx, Wrzesień 24, 2011.

  1. xkozakx

    xkozakx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wgrałem LT 1.91, posiadam dasha 13599, kiedy wkladam do napedu Fable 3 wyskakuje komunikat, ze plyta nie obslugiwana i zebym odwiedzil jakas stronke, o co chodzi?? Inne gry dzialaja bezproblemu.
    Dodam, ze na LT 1.1 + Fable dzialal. Czy teraz jeszcze raz musze zgrac obraz gry i przepuscic ja przez ABX?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie wgrałeś abgx360 patcha ap25 dlatego nie działa
     
  5. xkozakx

    xkozakx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale na LT 1.1 plus dzialalo. Jeszcze raz przelece abxem i wypale, aha dla LT 1.91 abx ustawic tak samo jak dla LT 1.1 plus??
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ale patche są inne na lt+ i na lt 1.91 dlatego nie działa
     
  7. xkozakx

    xkozakx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dzieki onix212. A jak bedzie z ustawieniamy w abx?
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    autofix level 3
     
  9. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Gwoli dopełnienia masz już flagę. to tak jakbyś pytał.
     
  10. xkozakx

    xkozakx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    i tak gram tylko offline, jak zmienie na slima to bede gral online, wielkie dzieki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum