1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable.III.XBOX360-MARVEL

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Nafta-Katowice, Październik 26, 2010.

  1. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    "Fable.III.XBOX360-MARVEL" posiadam tą wersje kopii, nie wiem czy jest inna ale to jest nie wazne , wazne jest ze chcialem sie zapytac czy musze przerabiac ją na wave 2/3 aby chodzila mi na STARYM DASHBOARDZIE ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nagraj to tak jak nagrywales inne gry zawsze czyli jak masz np 1.5 to musisz przerobic na nizszy wave, jak masz lt to nagrywasz tak jak sie nagrywa gry na LT
    tu chodzi o to ze ta gra a raczej kopia tej gry nie dziala na nowym dashu a na starym wszystko po staremu
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    starym to znaczy jakim??? jak tym sprzed nxe to sie nie uruchomi
     
  5. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    NXE ale nie ten do KINECTA tylko jak to nazwac , AKTUALNY bo nowy jeszcze nie wyszedl (oprocz bety)
     
  6. byqu

    byqu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2007
    Posty:
    98
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bytom
    Działa, ja też mam jeszcze wersje dasha sprzed Kinecta i Fable 3 od Marvela śmiga. Swoją drogą jak Ty to sobie wyobrażasz, że MS wydało by grę co wymaga dasha, który jeszcze nie miał premiery. Wszystkiego najgorszego można sie spodziewać od panów z Redmond, no ale bez przesady.
     

Poleć forum