1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable III

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Border, Grudzień 10, 2011.

  1. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Siema, co zrobic zeby fable III dzialalo mi na lt 2.0? Jak spatchowac? Czy fable II ma ap 2.5??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    odpowiedzi sa na forum poszukaj....
    ale odpowiem juz 4 raz na podobne pytani bo jeszcze mam cierpliwosc do totalnych leni
    przepuszczasz obraz gry przez agbx360 on ci automatycznie wszystko dogrywa i pozniej wypalasz najlepiej max x4
    i jezeli masz lt 2.0 to musi ci działac
    btw tak fable 3 ma ap25
     
  4. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  5. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie nie mam tej "cichej aktualizacji" bo konsola nie byla do neta podpieta a nowy dash byl instalowany przed ta cicha aktualizacja wiec jak?




    P.S czy fable 2 ma ap 2.5? Bo fable 3 na 100% wiem ze ma ale czy 2 ma??
     
  6. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Przepuszczasz przez ABGX...
    http://iv.pl/images/81162193396754503357.jpg
    ....i wypalasz.
    Fable 2 nie ma AP.
     
Wczytywanie...

Poleć forum