1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable III

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez zaba21s3, Grudzień 19, 2011.

  1. zaba21s3

    zaba21s3 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
    Witam Poszukuję osoby która ma dwa pady i grę Fable III ponieważ przechodzę tą grę już 10 raz i nie mogę uratować ludzi słyszałem że można jakoś przenosić kasę i dzięki temu ich się uratuje ale z powodu braku 2 pada nie mam takiej możliwości czy ktoś mógł by mi pomóc oczywiście dam ''Przydatne" i podeśle swojego save. z Góry DZIĘKUJE
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    musisz wejść do swojego prywatnego skarbca, nie tego który masz w zamku tylko podchodzisz do księgi i jak naciśniesz na nią to będzie tam opcja "Przelej pieniądze do skarbca królewskiego".
    Zeby uratować wszystkich nmusisz przelać 6,5mln. ale radzę przelać więcej bo jak obierasz drogę dobra to będziesz mieć pustki w skarbcu. I to tyle, nie trzeba dwóch padów
     
  4. zaba21s3

    zaba21s3 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
    Ale jak szybko kasę zarobię ?
     
  5. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Wykupując kolejno budynki na mapie świata, a potem zarabiać na ich wynajęciu.
     
  6. zaba21s3

    zaba21s3 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
    a nie ma jakiegoś łatwiejszego sposobu na kasę lub jakiegoś hacka ?
     
  7. naughtydog

    naughtydog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    162
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wroclaw
    Jest... znajdz kogos kto da Tobie kase.
     
  8. BadBoyPL

    BadBoyPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    Idzie też klonować kasę. Mi się z 4tys rozmnożyło do 20mln. :) Ale do tego potrzeba 2 padów oraz nie zainstalowaną aktualizacje gry, która tą "zabawe" psuje. W sumie mi kilka mln zostało po zakończeniu gry. Mój tag to BadBoyPL89.
     
  9. zaba21s3

    zaba21s3 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żagań
    BadBoyPL jak podesłał bym Ci save to przekazał byś mi tą kaskę ponieważ nie posiadam Golda ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum