1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable-Problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kolek5, Maj 25, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kolek5

    kolek5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wlasnie sciagnalem z neta gre Fable i chcialem ja odpalic na Xboxie360 (przerobiony) ale wyskakuje mi blad (wystapil problem z gra na starsza konsole Xbox. Nie mozna kontynuowac itd.) Jestem podpiety do sieci. Czy nie da sie nic zrobic zeby odpalic ta gre? Pomozcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: Fable-Problem

    Fable odpali ale moze nie sciaglo ci aktualizacji do starszych gier . Wejdz na angielska strone xboxa i poszukaj backwards Compatibility
     
  4. kolek5

    kolek5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Fable-Problem

    Nic z tego musi byc jakis inny problem. Dziwne bo niedawno sciagnalem NinjaGaiden z Xboxa i dziala. Shit a chcialem pograc w Fable...
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
  6. kolek5

    kolek5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Fable-Problem

    Mam dysk zaraz to nagram i sprawdzę.
    Nic z tego. Nie wiem co jest grane.Ciągle wyskakuje ten błąd. :'(
     
  7. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: Fable-Problem

    Przytocz ten blad , moze on nam pomoze
     
  8. Raikoh

    Raikoh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2007
    Posty:
    274
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Fable-Problem

    Moze to byc spowodowane badziewna plyta nagrana z duza predkoscia, bo mniejszej nie obsluguje. Mialem tak z simsami 2.
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum