1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable-Problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kolek5, Maj 25, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kolek5

    kolek5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wlasnie sciagnalem z neta gre Fable i chcialem ja odpalic na Xboxie360 (przerobiony) ale wyskakuje mi blad (wystapil problem z gra na starsza konsole Xbox. Nie mozna kontynuowac itd.) Jestem podpiety do sieci. Czy nie da sie nic zrobic zeby odpalic ta gre? Pomozcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: Fable-Problem

    Fable odpali ale moze nie sciaglo ci aktualizacji do starszych gier . Wejdz na angielska strone xboxa i poszukaj backwards Compatibility
     
  4. kolek5

    kolek5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Fable-Problem

    Nic z tego musi byc jakis inny problem. Dziwne bo niedawno sciagnalem NinjaGaiden z Xboxa i dziala. Shit a chcialem pograc w Fable...
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
  6. kolek5

    kolek5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Fable-Problem

    Mam dysk zaraz to nagram i sprawdzę.
    Nic z tego. Nie wiem co jest grane.Ciągle wyskakuje ten błąd. :'(
     
  7. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: Fable-Problem

    Przytocz ten blad , moze on nam pomoze
     
  8. Raikoh

    Raikoh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2007
    Posty:
    274
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Fable-Problem

    Moze to byc spowodowane badziewna plyta nagrana z duza predkoscia, bo mniejszej nie obsluguje. Mialem tak z simsami 2.
     

Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum