1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable problem

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez kaspertk, Grudzień 5, 2008.

  1. kaspertk

    kaspertk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem co się stało nie moge wyciągnąć broni ani żucić czaaru. Nie mam pojęcia przez co, może ktoś miał podobny problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    A gdzie jesteś dokładnie w Fable? Może w Iglicy? To taki wielki,ciemny zamek do którego płyniesz statkiem żeby zwerbować bohatera woli. A może po prostu w ekwipunku nie masz żadnych broni?
     
  4. kaspertk

    kaspertk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi mi o grę Fable 2
     
  5. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    No tak ja mówie o Fable 2. Zobaczy bo jest taki momen w grze kiedy jesteś w Iglicy i nie masz broni
     
  6. kaspertk

    kaspertk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie w iglicy. Napewno jestem po misji z iglicą. Mam misje z (nie mpamiętam nazwy gościa) podczas tej misji jest atak na jakieś miasto a my piwnicami przechodzimy jakby i tam jest dużo rywali ale ja niestety nie dam rady wyciagnąć broni. Ale mnie nie atakują tylko mojego kompana. Może byc to spowodowane że Jestem w stroju strażnika iglicy?
     
  7. kaspertk

    kaspertk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ma ktos jakiś mpomysł czemu się tak stało i co z tym zrobić?
     
  8. kaspertk

    kaspertk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam że nie dam rady otworzyć żadnej skrzyni ,położyć sięspać i tym podobne ...
    nie wiem co zrobi? pomóżcie
     
  9. kaspertk

    kaspertk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Potwory mnie nie atakują. Czym jest to spowodowane?
     
  10. Vaarth

    Vaarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    Mam podobne w takim mieście jestem i nic nie moge zrobic a potwory mnie nie atakuja. Może i mi ktoś poradzi co z tym zrobić?!
     
  11. Sereczek

    Sereczek V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    204
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Pewnie save wam się zepsuł ja miałem takie coś w NFS Undercover nic nie mogłem robić zaczynać wyścigów itp Na szczęście to było już po ukończeniu fabuły.Ja nie odzyskałem tego save sprawnego.
     
  12. kaspertk

    kaspertk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mozna to jakoś naprawić ?
     
  13. kaspertk

    kaspertk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ludzie pomózcie:) Może macie jakas rade, propozycje co z tym zrobić?
     
  14. Darth Dragon

    Darth Dragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja miałem trochę inny problem z fable, w misji kiedy ten bohater woli miał iść za mną i coś powiedzieć zaciął się w miejscu i nie szedł dalej czekałem 10 min na niego w miejscu w którym potem jak sie okazała wymówił dwa zdania. Oczywiście problem sam nie znikną, musiałem zrezygnować z misji czyli stracić jej postęp i włączyć ją od nowa i już było ok. To lepszy sposób niż zaczynanie od początku gry;) dlatego radze spróbować może zadziała :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum