1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fable3 a inne z ap 25

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mazureq, Grudzień 26, 2010.

  1. Mazureq

    Mazureq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki sam problem co duża ilość użytkowników xboxa nie przerabiałem konsoli na nowe lt.Działą mi fable 3 ale nie działą Assasin brotherhood co jest?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Natirus

    Natirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bełchatów
  4. Mazureq

    Mazureq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najpierw naucz się czytać a potem marudź.Chodzi mi o to dlaczego fable mi działa a inne gry nie a w tym twoim temacie tego nie ma.
     
  5. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Najprościej mówiąc : masz starszy dash , który umożliwia grę w F3 ale w AC B i NFS :HP już nie zagrasz . Również po aktualizacji dashboarda na najnowszy nie zagrasz już w F3 bez przeróbki LT+ . Wszystko jest opisane na forum .
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Bo Fable 3 miał starsze wave (czyli wymagał starszej aktualizacji softu konsoli), a AC:B zmieniłeś wave, czyli gra nie ma nowej aktualizacji i nadal jej wymaga. Polecam wgranie LT+ i ręczną instalację najnowszej aktualizacji Update your console software albo wgranie 3 specjalnych aktualizacji: http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/jak-zagrac-w-gry-z-ap-2-5-bez-lt-na-lite-onach-73121.html. Wybór należy do ciebie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum