1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fable3 mi dziala

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez manix, Listopad 23, 2010.

  1. manix

    manix Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale nie nfs na nowym dashu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    I co? mamy płakać? Zrypałeś już sprawę i nie odpalisz dopóki LT+ nie wyjdzie. Koniec tematu.

    Nie, nic się nie da zrobić, płacz teraz.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wlasnie wyszedł wiec nie ma co płakac
     
  5. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Mi NFS chodzi na LT v 1.1 na napędzie Sasmung:p Ty masz pewnie spatchowana gierkę i dlatego działa:)
     
  6. Dragon1117

    Dragon1117 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielu osobom działa Fable 3 ale NFS i ACB już nie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum