1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Faceplate zaślepka USB brak sprężynki....

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Szuwar_R, Czerwiec 4, 2010.

  1. Szuwar_R

    Szuwar_R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnio zauważyłem że nie domyka mi się zaślepka od USB, da się coś z tym zrobić? sprężynki nie ma nie wiem jakim cudem mi zginęła jak nigdy nie ściągałem faceplate'a :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak, da się. Wstawić nową sprężynkę :D
     
  4. PawlaQ

    PawlaQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Szuwar_R mozesz albo zmienic ta sprezynke jak napisal kolega wyzej. No albo zrobic tak jak ja (odczepic faceplate i przykleic to na tasme poniewaz i tak tych 2 usb z przodu zadko sie uzywa a 1 z tylu w zupelnosci wystarcza na podlaczenie mp3.) ;]
     
  5. Szuwar_R

    Szuwar_R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurcze tylko skąd ja wezmę taką sprężynkę i jak ja to zamontuje..
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Zaklej na tasme, albo kup nowy Faceplate. Takie sprężynki nie znajdziesz.
     
  7. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    W różnych zabawkach są takie. Albo zrób to ze zwykłej z długopisu, troche ręcznej roboty i można taką zrobić.
     
  8. Pdziel19

    Pdziel19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Albo wyciągnij tą klapkę i problem z głowy :) hehe. Jak tak mocno Ci to przeszkadza to kup nowy panel 15 zł koszt to chyba nie dużo. Osobiście to bym to olał mnie takie rzeczy nie martwią najważniejsze że konsola działa :)
     
  9. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Hmmm... Ostatnio zaglądałem pod mój faceplate, przy czym zauważyłem, że sloty kart pamięci mają też takie. Więc jak ktoś memorkę używa - mógłby sobie przełożyć sprężynkę i po sprawie :D
     
  10. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    mi w memory card slot 2 zginela sprezynka ale przelozylem ze slotu nuymer 1. a czy taka sama jest pod usb, czy rozmiar bedzie pasowal to nie wiem - ale koszt 20,- za nowy faceplate to raczej smieszne pieniadze wiec jesli ci AZ TAK bardzo zalezy to kup nowy fp. pozdro
     
  11. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    U mnie to ta zaślepka całkiem odpadła i jakoś żyję :)
     
  12. paziulek

    paziulek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    FreeBOOT 0.031
    wydaje mi sie ze widzialem takie sprezynki w wiekszosci Hitachi, Sammy i Lite-on DVD-ROM'ów, moze wez stamtad, napraw zaslepke a nastepnie policz sobie klepki, moze sprężynka tez tam brakuje, moze nawet dwie...
     
  13. Loowoo

    Loowoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wyrzuc FP caly, nikt xBox bez pada nie wlaczy ;p
     
  14. paziulek

    paziulek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    FreeBOOT 0.031
    Jak nie wlaczy?

    A DVD-eject nie wlaczy? - pad zbędny tez jest, pada tez wyrzuc:D


     
  15. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Co Ty za pierdoły opowiadasz? Kliknij przycisk od włączania długopisem / patyczkiem (bez faceplate'u) to się zdziwisz :p (chodzi o taki malutki dzyndzelek wystający, pomiędzy diodami)

    Tak, graj na pilocie ***
     
  16. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Przecież za pomocą pada można wysunąć i wsunąć płytę tak samo jak włączyć i wyłączyć konsolę
     
  17. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    widac, ze niektorzy jeszcze nie ogarneli x-box`a ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum