1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fakelive Rgh pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Damianklb, Czerwiec 22, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Damianklb

    Damianklb Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kluczbork
    Witam. Jestem tu nowy. mam od kilku dni Xbox 250 slim z rgh. Moje pytanie brzmi. Wgrałem sobie Tekken tag 2 i Mam czarny ekran jak wcisne start. Na forum pisano żeby gra działała trzeba zmienić w pliku launch.ini fakelive true na false. i Pytanie brzmi co to jest za zmiana i czy mi ta zmiana nie połączy z xbox live. bo chce korzystać z neta i pobierać okładki. Czy to zmieniajac bede mógł pobierać okładki czy nie bede mógł wogóle łączyć się z internetem. Aha jakie tam zatwierdzenia odpowiadają za blokadę przed xbl
    Pozdrawiam i dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    Fakelive musi być na true w przeciwnym razie będzie próbowało się połączyć do live, gdy tak się stanie dostaniesz bana. Na fakelive można pobierać okładki, wchodzisz w daną grę w fsd i tam w opcjach masz :p
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Fakelive nie służy do łączenia czy nie łączenia z xbl. Konsole z banem nie włącza niektórych gier, dlatego od0alamy funkcje fakelive w celu oszukania

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie! Od blokowania live jest liveblock, fakelive udaje że jest połączenie z XBL. Można ta opcje śmiało zmieniać.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  6. Damianklb

    Damianklb Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kluczbork
    Dziekuje. Bo ten temat był drażony kilka razy a nie było jasnej odpowiedzi. Czyli smiało mogę zmienić bez obawy o bana łaczac sie z netem??
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja widze ze nie kumasz chyba
    połączenie rgh z xbox live równa sie ban
     
  8. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    możesz podłączyć xboxa z rgh tylko do neta w celu pobierania okładek i opisów do gry, ewentualnie title updateów. Ewentualnie gra online po linku.
     
  9. Damianklb

    Damianklb Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kluczbork
    Dziekuje. Temat do Zamkniecia
     
  10. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Tak jak napisał Dexter. Możesz tą opcję zmieniać na true lub false. Poza tym ta opcja pozwala odpalać gry Indie jak jest włączona.
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    zamykam
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. gruby777
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    736
  2. marcinm48
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    1109
  3. Monika Bartoszewska
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    1318
  4. radassz
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    3472
  5. adrian228
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    109
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum