1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

falcom

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maniek79, Kwiecień 27, 2014.

  1. maniek79

    maniek79 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2013
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    szczecin
    Witam mam pytanie czy konsole z płytą falcom posiadały wejścia hdmi.Z góry dziękuję za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Proszę 5 sek szukania Xbox 360 – Wikipedia, wolna encyklopedia

    Tak posiadały HDMI wyjście [TABLE="class: wikitable, width: 1677"]
    [TR]
    [TD]Falcon[/TD]
    [TD]Koniec września 2007[/TD]
    [TD]65 nm[/TD]
    [TD]80 nm[/TD]
    [TD="class: table-yes, bgcolor: #DDFFDD, align: center"]Tak[/TD]
    [TD]175 W[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]


    my bad

    [​IMG]
     
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    wejście hdmi ma tylko xbox one
     
    4 użytkowników lubi ten post.
  5. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    214
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
    Co za głupoty piszesz ~boby2pc! Wejdź i poczytaj sobie na wikipedi lepiej a nie piszesz a czymś o czym nie masz pojecia. Hdmi miłay:

    - Zephyr
    - Falcon
    - Jasper
    - i wszystkie slim


    Sory, mój błąd. Zwracam honor ~boby2pc
     
  6. krzychumls

    krzychumls Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ~boby2pc po się wypowiadasz jak się nie znasz ? każdy xbox wyprodukowany od 2007r. posiada wyjście hdmi
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    ~boby2pc ma rację w 100% - Gość na początku nie pytał o wyjście tylko o wejście .... do szkoły !! :D
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  8. Boll

    Boll Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2013
    Posty:
    214
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zduńska Wola
  9. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Nie istnieje konsola z płytą falcom. Wejście hdmi rzeczywiście posiada tylko najnowsza konsola Microsoftu Xbox One.
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    człowieku i ty robisz rgh i lt za pieniadze a nie znasz róznicy miedzy wejsciem a wyjsciem..................
    masakra jakaś......
    większą sobie to sygne zrób bo ta jest za mała jeszcze
     
  11. Kanadirka

    Kanadirka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bytów
    Albo po prostu autor pomylił wejście z wyjściem :p
     
  12. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    614
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wejscie to nie to samo co wyjście , owszem tylko xbox one posiada WEJŚCIE HDMI aby podpiąć inne urządzenie dekoder sat, inna konsola itp do konsoli , wyjście hdmi do tv też posiada jak każda prawie konsola w tym xbox360 z płytą główną zephyr/falcon/jasper/trinity slim /corona slim/ E
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Pavvelrm
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    193
  2. morty79
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    729

Poleć forum