1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Falcon 2008.10.05 i napęd samsunga??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez machos89, Lipiec 14, 2012.

  1. machos89

    machos89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam taki o to problem kupiłem konsolkę. Jest to falcon z 2008.10.05. Posiada wszystkie plomby, dash w wersji 2.0.9199.0. Czy możliwe jest, aby w tej dacie był montowany jeszcze samsung czy ktoś przed sprzedażą beszczelnie podmienił naped?? Patrzyłem dokładnie i nie widać aby konsola była rozbierana kiedys. Otworzyłem i faktycznie konsola ma napęd samsunga z data 2006 :/ a pytam dlatego bo podczas aktualizacji wali mi błędem 3151-335a-1380-2203-c000-0001 . Czy może ktoś potwierdzić że w tej dacie były montowane jeszcze samsungi czy jest to nic innego jak wałek?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak sie kiedyś przeabialo xboxy, zmiana napędu. Na taki trafileś, kup liteon i tyle

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. machos89

    machos89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok z kupnem napędu niema problemu, ale czy na bank będzie to liteon ?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. machos89

    machos89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok zrobiłem full read firmware za pomocą lizarda i faktycznie został podmieniony napęd ( wyskoczył spoof z liteona ) jeśli ktoś posiada taki używany w dobrej cenie to chętnie kupię.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Kolejny posiadacz lizarda który nie ma podstawowej wiedzy :-\

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Na czymś się trzeba uczyć.

    Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk
     
  9. machos89

    machos89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co masz na myśli używając tego stwierdzenia ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum