1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Falcon CB 5771 i brak klucza dvd, co ja teraz z tym zrobię?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nicekt, Grudzień 14, 2010.

  1. nicekt

    nicekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam!

    Przyniósł znajomy mi konsolę żebym mu sflasował napęd. Nie było mnie więc zaczął gadać w pracy w moim kolegą. Po powrocie powiedział mi że był mój kumpel i ty mu robiłeś konsolę i przyniósł żebyś mu zrobił żeby nowe gry chodziły. Zrozumiałem że zmiana na lt+ i w bazie po ksywce zapisany był zrobiłem nowy flash i do napędu. Poskładałem podłączam a tu ****. Otwórz napęd. Dzwonię do niego a on mi mówi że tamtą co robiłem wcześniej sprzedał a to jest 2 bo miał okazje kupić tanio. Zbladłem. Koniec historii teraz co zrobiłem. Jtag, podłączenie lpt backup nand i Flash Tools pokazuje cb5771. W degraded nie patrzyłem bo wyłącza się, błąd wyskakuje. Ale pewnie jak flash tools pokazuje 5771 to tak jest. Czy ja dam rade coś z nią zrobić? Wyciągnąć z tego CPU keya i tego dvd key? Czy o prostu powiedzieć że musi czekać na lepsze czasy i filmy może na tym oglądać?

    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jaki masz dash w tej konsolce?

    Sent from my GT-I9000
     
  4. nicekt

    nicekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie ma mozliwosci odczytu keya z dasha wyzszego jak 7371.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  6. nicekt

    nicekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jakiś downgrade do niższego jest możliwy? Czy po prostu tak jak pisałem, czekanie na lepsze czasy?
     
  7. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    Na dzień dzisiejszy nie masz żadnej możliwości :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum