1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Falcon i dziwne pasy

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Mate08, Luty 18, 2010.

  1. Mate08

    Mate08 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zamość
    a wiec tak sprzedalem swojego xbox 360 falcon z banem u mnie nic nie bylo gralem w cod mw2 gta iv nic a u goscia co ja kupil sa jakies pasy. wlaczyl nfs i mowi ze jakies pasy z gory na dol przechodza. czego moze to byc wina???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jakie pasy moze gosc ma TV panoramiczny i obraz mu sie w 4:3 wyswietla, wtedy moga byc pasy po bokach ekranu
     
  4. Mate08

    Mate08 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zamość
    chcesz sprzedac tego jaspera z 60GB??
     
  5. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    co to za pytanie :ban
    Jak bym chcial to bym ogloszenie w odpowiednim dziale dal
     
  6. Mate08

    Mate08 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zamość
    no niestety a goscio napisal ze jak zmienil rozdzialke to dziala
     
  7. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    To odświeżanie tak działa. Popatrzysz przez kamere to będzie tak samo nawet na dobrym ekranie (kineskop)
     
  8. SebooL12 PL

    SebooL12 PL Banned

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczerców
    A spytałeś o jakie rodzaje pasów mu chodzi? Może chodzi mu o czarne pasy, (1 na dole i 1 na górze)
     
  9. odblast

    odblast Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pasów może być wiele więc się dopytaj
     
Wczytywanie...

Poleć forum