1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Falcon i dziwne rzeczy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez lukasknw, Kwiecień 29, 2013.

  1. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam mam falcona i przestał działac guzik Power i włancza sie tylko na otwieraniu płyt i niekiedy 3 czerwone swiatełka swieca ale jak zrestartuje to juz konsola normalnie działa co to ? czy rod czy jakis bład bo niewiem konsola nawet sie niegrzeje wiec niewiem co to POMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sprawdź kod błędu jak znów się 3 czerwone diody pojawią, wtedy będzie więcej wiadomo.
     
  4. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale najlepsze to ze kod błedu sie niepojawia:p wyczytałem ze moze to byc zle podłączony zasilacz hmm mozliwe to ?
     
  5. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kod błędu się nie pojawi.... musisz samemu go odczytać

    OPIS BŁĘDÓW TUTAJ

    Źle podłączony zasilacz ?? - eee ,wątpię .
     
  6. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    samemu to znaczy ?bo na tv sie niepokazuje kod błedu
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    545
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Masz wyżej jak odczytać kod

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    chodz teraz cały czas jak poprawiłem podłaczenie zasilacza sie niepokazuje ,juz nic znaczy czerwono jednak pobawiłem sie zasilaczem i wyszedł bład 0001 wiec jak obstawiałem zasilacz:p
     
  9. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    0001 może oznaczać też zimne luty na płycie w sekcji zasilania, uszkodzone gniazdo zasilania, lub cokolwiek innego - nie jest to jednoznaczne z tym, że wina leży po stronie zasilacza.
     
  10. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    aha czyli czeka naprawa? chodz nic sie nidzieje jak nie wkłądam co chwile zasilacza ,a jak nieruszam to jest dobrze
     
  11. ShAdOw95

    ShAdOw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojkowice
    W moim falconie pare dni temu tez wyskoczyl 3rrod. Lecz bylo to jednorazowe. 2 dni konsola byla odstawiona podlaczona caly czas do zasilacza. Pozniej juz nie spotkalem sie z rrodem. Odstawilem ja na 1 dzien wlaczylem pozniej i tez sie nie spotkalem bo wylaczylem na ten 1 dzien zasilacz. podczas wlaczania konsoli od razu zaczely migac 3 czerwone diody, nie tak jak jest na filmikach z yt ze wlaczaja konsole swieci na zielono przycisk "ON" i po 2-3 sekundach wywala rroda dopiero. Mi sie wydaje ze w moim przypadku tez jest ten kod bledu co ty masz tylko na razie jest dobrze i nie mam mozliwosci odczytania bo na razie nic nie wyskakuje.
     
  12. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    to moze sproboj włanczac konsole i wyłanczac za kazdym razem konsole z gniazka zasilacza za ktoryms razem moze sie pojawic i zczytasz:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum