1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Falcon i dziwne rzeczy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez lukasknw, Kwiecień 29, 2013.

  1. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam mam falcona i przestał działac guzik Power i włancza sie tylko na otwieraniu płyt i niekiedy 3 czerwone swiatełka swieca ale jak zrestartuje to juz konsola normalnie działa co to ? czy rod czy jakis bład bo niewiem konsola nawet sie niegrzeje wiec niewiem co to POMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Sprawdź kod błędu jak znów się 3 czerwone diody pojawią, wtedy będzie więcej wiadomo.
     
  4. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale najlepsze to ze kod błedu sie niepojawia:p wyczytałem ze moze to byc zle podłączony zasilacz hmm mozliwe to ?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kod błędu się nie pojawi.... musisz samemu go odczytać

    OPIS BŁĘDÓW TUTAJ

    Źle podłączony zasilacz ?? - eee ,wątpię .
     
  6. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    samemu to znaczy ?bo na tv sie niepokazuje kod błedu
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Masz wyżej jak odczytać kod

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    chodz teraz cały czas jak poprawiłem podłaczenie zasilacza sie niepokazuje ,juz nic znaczy czerwono jednak pobawiłem sie zasilaczem i wyszedł bład 0001 wiec jak obstawiałem zasilacz:p
     
  9. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    0001 może oznaczać też zimne luty na płycie w sekcji zasilania, uszkodzone gniazdo zasilania, lub cokolwiek innego - nie jest to jednoznaczne z tym, że wina leży po stronie zasilacza.
     
  10. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    aha czyli czeka naprawa? chodz nic sie nidzieje jak nie wkłądam co chwile zasilacza ,a jak nieruszam to jest dobrze
     
  11. ShAdOw95

    ShAdOw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojkowice
    W moim falconie pare dni temu tez wyskoczyl 3rrod. Lecz bylo to jednorazowe. 2 dni konsola byla odstawiona podlaczona caly czas do zasilacza. Pozniej juz nie spotkalem sie z rrodem. Odstawilem ja na 1 dzien wlaczylem pozniej i tez sie nie spotkalem bo wylaczylem na ten 1 dzien zasilacz. podczas wlaczania konsoli od razu zaczely migac 3 czerwone diody, nie tak jak jest na filmikach z yt ze wlaczaja konsole swieci na zielono przycisk "ON" i po 2-3 sekundach wywala rroda dopiero. Mi sie wydaje ze w moim przypadku tez jest ten kod bledu co ty masz tylko na razie jest dobrze i nie mam mozliwosci odczytania bo na razie nic nie wyskakuje.
     
  12. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    to moze sproboj włanczac konsole i wyłanczac za kazdym razem konsole z gniazka zasilacza za ktoryms razem moze sie pojawic i zczytasz:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum