1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Falcon i JTag

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzysiekao14, Czerwiec 27, 2010.

  1. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Mam nadzieje,że mi pomożecie,chciałbym zrobic JTag na swojej konsoli jest to model Falcon,data produkcji 2007-09-26, czy na takiej moge to zrobic a i konsola nie ma wgranego NXE
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    powiedz jaka wersja dasha
     
  4. Tid7

    Tid7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    1
    Jak niema NXE to stary dash 6...
    Ale data wyglada na zephyra(jest to arcade czy premium?)
     
  5. dkmaster

    dkmaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Stawiam ze to falcon arcade
     
  6. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Jtag na pewno zrobisz z tym "daszem" i datą produkcji.
     
  7. Sniko

    Sniko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce
    a czy to ważne jaka to wersja? konsola nadaje się do zrobienia Jtaga, szukaj poradników w necie i do dzieła ;)
     
  8. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Jest to model Arcade Falcon z HDMI tylko najpierw i tak musze wymienic GPU bo jest jądro ukruszone ale to na dniach bedzie zrobione,a mógłby mi ktoś przyblizyc jakies wady,zalety i ogólnie co można zrobic z tym JTag ?
     
  9. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Z JTagiem możesz robić wszystko. Grać w gry z Pendrive/Dysku przenośnego do 2TB, wgrywać FreeStyle dashe itd. Wady? Yyyy... Brak Live'a.
     
  10. Tid7

    Tid7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    1
    No i brak gwarancji ale w tym przypadku niema o tym mowy(samodzielne naprawy GPU)
     
  11. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    jeśli chodzi o naprawę GPU zrobią mi to w serwisie :) Ale przecież moge na Xlink Kai grac przez siec, A wiecie kto się tym zajmuje znaczy się wgraniem tego JTag itp z forum ktos umie takie rzeczy ?
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  13. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    A w jakiej cenie i co ona obejmuje ?
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak w podpisie - 99zl. W cenie Freeboot + LT 1.1.

    Calosc robiona przez USB, dodatkowo na plytce lub na email odczytane pliki + cpukey.
     
  15. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    To chyba się skusze,ale mam pytanie czy mając JTaga i LT 1.1 moge grac na Live nie bojąc się o bana czy to odpada ?
     
  16. Sniko

    Sniko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce
    odpada, nawet nie masz co próbować ;)
     
  17. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zgadza sie - JTAG ma taryfe specjalna u MS, w ciagu kilku godzin ban.
     
  18. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Czyli po sieci nie pogram,chyba że na Xlink Kai tylko :p no ale cóż po co mam np płacic za DLC jak moge ściągnac itp tak,ze JTag z jednej strony jest dobry ale z drugiej nie bo na Live grac nie mozna :(, wiecie co nie potrzebnie robiłem temat dzis gadalem z gosciem co mial ta konsole wcześniej i mowil ze mozna gry instalowac na dysku wiec pewnie ma NXE więc nici z JTaga
     
  19. Tid7

    Tid7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    1
    dash 7371 lub 7363 to NXE a do 7371 mozna wgrac XBR/freeboot+jtag
     
  20. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    Na XLink Kai jest zrobiony limit, aby się połączyć do hosta musisz mieć ping poniżej 30ms. Jednak mając JTAGA możesz ominąć to zabezpieczenie i połączyć się nawet z osobami z zagranicy :)
     
  21. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Aha ok a jak mam sprawdzic jaki mam Dashboard ? Bo mam taki co gry mozna z HDD odpalac
     
Wczytywanie...

Poleć forum