1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Falcon jak poprowadzić kabel cpu_rst RGH1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cyborg50, Kwiecień 24, 2013.

  1. cyborg50

    cyborg50 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak w temacie: Którędy najlepiej puścić kabel?
    Przy RGH1 punkt mam po drugiej stronie płyty? którędy go przeprowadzić? Przez otwory w płycie nie przejdzie, gdzieś z boku to płyta będzie krzywo? Strona team-xecuter.com chyba znowu leży....

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    A nie mozesz puscic dolem potem gora i sprawdzic ktora opcja lepsza??

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. cyborg50

    cyborg50 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może czegoś nie zrozumiałem.... :)
    Rozumiem że mam użyć 50 ohm koncentrycznego kabla zamiast zwykłego. Tak?
    Jeśli tak to jest on po prostu gruby. Ale chyba zaczynam jarzyć że to ma być tak: prowadzę dołem koncentryk od punktu na płycie do otworu gdzie przechodzą kable i tam dolutowuje już zwykły kabel z góry. Może być? Czy też olać to i zrobić na początek normalnym kablem i zobaczyć jak będzie?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zadnych grubych kabli. Koncentryczne nie nadaja sie

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Do rgh 1 uzywasz zwyklych kabli

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
    Ja użyłem ekranowanego kabla audio mono i klocek bootuje od strzała :) a kabel przez dziurkę w płycie głównej i będzie git. :) Tylko kabel prowadź jak najdalej od cewek. :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum