1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Falcon Jasper Jak to jest z RROD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lilulu22, Marzec 1, 2010.

  1. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    Witam.
    Jak w temacie byłem użytkownikiem Ps3 aktualnie chce wypróbować xbox360 ale mam pytanie niby piszą że na Falcon został usunięty ten problem ale przeglądając aukcji są też te płyty z RODem .
    Jak to jest z nim w końcu czy został on choćtroche naprawiony bo mam obawy przed kupnem tego sprzętu .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Pomyliło Ci się;) To w Jasperze zniknął ten problem. Falcony są dość awaryjne
     
  4. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    aha ;D
    Dobra naprawiam Jasper to jak w nim jest :D? bo czytałem że nie do końca został usunięty :D to Nie chce żeby konsola stała koło okna i zajmowała 2mx2m bo przestrzeni troche trzeba dla niej .
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1% Jasperów jest awaryjna, więc? ;) To i tak bardzo mało jak na sprzęt elektroniczny
     
  6. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    a skąd masz takie dane że 1% ;p? z ostatnich danych jakie na necie znalazłem wynikało że Xbox 360 był najbardziej awaryjny^^
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wersja Zephyr i Falcon a i owszem. Jasper notuje awaryjność na poziomie ok 1% - był artykuł o tym. po za tym na forum niemal jeszcze przez prawie rok jak są Jaspery nie pisał o tym, że ma problemy z RRODem itp
     
  8. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    ostatnio na allegro JAspera znalazłem RROD ;p
    to znaczy że najlepiej kupować Jaspera :D
    btw. Po co ten temat dla nowych ;p nie moge ogłoszenia dać w dziale kupie ;p
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zostało to zablokowane. Napisz takie ogłoszenie w dziale dla nowych to ja przeniosę

    Wiadomo, że tez trafi się RROD, jak YLOD w PS3... Jest to sprzęt elektroniczny i ma prawo się zepsuć
     
  10. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    Najlepiej kupić jaspera a co do danych to więcej procent najmniej psuje się WII potem PS3 ,Xbox 360 na końcu ( ale i tak porównując dane procentowe to teraz jest duża poprawa
     
  11. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    Miałem ps3 40gb przez 3 lata prawie żadnego problemu . niedawno sprzedałem i chce wypróbować xbox'a tylko właśnie zastanawiam sie nad kupnem ^^ znaczy napewno kupie ale ten ROD mnie dobija że można go złapać .
    A WII nie wchodzi w gre ten pad mnie rozwala kompletnie :D Kontroler
     
  12. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    Niema sie co martwić do puki nie złapiesz ale jak przerobisz to po roku ci się zwróci jak nie szybciej :)
    Sam się bałem tego roda :) ale sie zdecydowałem na kupno i jestem szczęśliwym posiadaczem xboxa :)
     
  13. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Co do awaryjności to też kwestia tego na jaką sztukę trafisz. Ja mam Xenona od pół roku i jak na razie żadnych oznak psucia się :) Nie zmienia to jednak faktu, że najsensowniejsze jest kupno Jaspera.
     
  14. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    pad rozwali nie tylko ciebie ale telewizor także ;D

    Jeżeli kupisz Jaspera nie musisz się specjalnie obawiać ;)
     
  15. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    Jescze pyanie z innej beczki . MOzna kupic jakies inne mniejsze pady bo te jak cegły wyglądają pograłem troche u kumpla na nich ... stwierdzam duże , grube brzydkie nie wygodne ...Szkoda ze dualshocka nie można podłaczyć do x .
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    pad z X jest zdecysowanie wygodniejszy od DS.
     
  17. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    No PS3 Miałem od wersji 40gb do 250gb slima...Troche czasu na tym padzię sie przegrało a przez kilka dobrych lat zawsze po robocie w weekendy z kumplem w PEs'a graliśmy ;p wiec miałem obeznanie DualShock mniejszy wygodniej sie trzyma a ten echh no możesz w telewizor walnąć to jak jakimś kamieniem....Wiem że to forum X i wszyscy w nim widzą boga . ale jako użytkownik DS i miałem dość czesto stycznosc z padem od X mam jakies rozeznanie w tym ;p
     
  18. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Chyba masz jakies malutkie raczki.

    W moich wielkich grabiach pad od ps3 wygladal jak zabaweczka.
    Dla mnie pady od x sa znacznie lepsze od tych z ps3. Przynajmniej czuje co trzymam :D
     
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Kwestia pada to sprawa indywidualna...

    Mi bardziej pasuje od X'a ale nie uważam tego od PS3 za bardzo zły

    Co do pytania: tylko odpowiedniki typu MadCatz ale nie są za wygodne
     
  20. KrysikCDI

    KrysikCDI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    Bierz Jaspera :D. Ja mam jednego z pierwszych Jasperów w Polsce kupiłem go rok temu w styczniu/lutym i do teraz żadnych problemów. A jak sie zastanawiałem czy kupić Jaspera czy Falcona to wszyscy mówili, że falcon jest już dobry, sprawdzony, nie ma sensu czekać na Jaspera :D A moim zdaniem warto było czekać te 2 miesiące za Jaserem i mieć święty spokój.
     
  21. lilulu22

    lilulu22 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Augustów/Słupsk
    Jeszcze pytanie mam zamiar kupić konsole z wersjo residen evil taką czerwoną po czym poznac czy to JAsper ;D? czy Falcon ^^ nie chce kupowac tego Falcona tylko ja pisaliscie Jaspera^^
     
Wczytywanie...

Poleć forum