1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

falcon rgh+3,5"+gtaV

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez banan172, Wrzesień 19, 2013.

  1. banan172

    banan172 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich

    Więc tak chcę zrobić na swoim falconie rgh i podłączyć do niego dysk 3,5 w miejsce napędu.
    Moje pytanie brzmią:
    -co jest potrzebne do podłączenia, jakie kable, przejściówki itp?
    -jak wygląda kopiowanie z pc do konsoli, czy zwykła skrętka wystarczy?
    -czy gtaV będzie działać na dysku 3,5"
    -jaki dysk najlepiej 2,5" czy 3,5"? napędu na pewno nie będę używał

    z góry dziękuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Tak na marginesie : nie oplaca sie robic na falconie RGH

    Nie ma roznicy czy 2.5 czy 3.5, GTA V bedzie chodzic, niby jaka to ma roznice?

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. banan172

    banan172 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czemu się nie opłaca?
    mam spoofowany napęd więc wymiana plus do tego lt wyjdzie drożej niż samo rgh, do tego dochodzą płyty koszt oczywiście nie duży ale jednak i najlepiej mieć ihasa, mam tylko nagrywarkę laptopową;/
    różnica jest w podłączoniu między 2,3 a 3,5, do tego że na 2,5 wszystko będzie działać jestem pewien a na 3,5 to nie wiem bo jest montowany w miejscu napędu.
     
  5. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    mylisz się bo 3.5 cala potrzebuje dodatkowego zasilania, jesli chcesz go wmontowac w miejsce napędu a 2,5 cala nie, jeśli nie masz pojęcia o czym piszesz to daj sb spokój

    ja mam falcona z rgh i śmiga ładnie więc jesli nei chcesz grac przez XboxLive to się opłaca,
    a wracajac do tematu to tutaj masz temat o podłączaniu dysku to zrobić http://xboxforum.pl/sprzet-237/rgh-dysk-3-5-zamiast-napedu-125589/
    a tutaj tutek z fotami 3.5" Hdd Motherboard Modification Tutorial - Scenyx Entertainment Community
     
  6. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Mylisz sie, nie chodzilo mi oto
    Tworca tematu pytal czy na 3.5 bedzie dzialalo GTA V -dlatego napisalem ze nie ma znaczenia

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nie ważne odpowiedzieliśmy mu na większą częśc pytania ;)
    z kompa kopiujesz przez pena lub FTP
    łatwiej wmontować dysk 2,5 cala tak mi się wydaje, 3,5 podobno wydziela sporo ciepła i dodatkowo nagrzewa xpudło
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum