1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Falcon RGH bootowanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krippo, Czerwiec 27, 2013.

  1. krippo

    krippo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Mam szybkie pytanie czy to normalne ze konsola z RGH czasem bootuje za 2gim lub 3cim razem? (tz: na tv pojawia sie napis no signal i robie reset przyciskiem i potem dziala za drugim razem)

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie jest to normalne. Oddaj do naprawy/poprawienia u tego u którego robiłeś konsole

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sa konsole które tak mają. Dziala to nie zawracaj sobie glowy

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wg mnie jest to do poprawy i szczerze mówiąc dziwi mnie Twoja odpowiedź.
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    Akir ma racje. Zdarzaja sie ale baaardzo rzadko
     
  7. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Ja mam tak, że po włączeniu do prądu bootuje się momentalnie. Jednak jeśli pogram dłużej po czym wyłączę i chce włączyć znów to raz włączy się od razu a czasem uruchamia się nieco dłużej ;)

    Wysłano z kuchenki gazowej.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zasilanie od chipa wziąć z alternatywnego punktu

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum