1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Falcon RGH zawiesza się

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez astalavista01, Maj 29, 2012.

  1. astalavista01

    astalavista01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam problem z falconem na logo startowym łapie zwie-che oczywiście falcon po rgh czipem matrix v2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kondka dodac a reset puscic reset po tunelu

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    do cpu_rst kabel ekranowany i puszczony wzdłuż pł.gł przy wiatrakach, lub nad tunelem.
     
  5. astalavista01

    astalavista01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nic to nie daje jaki kondek polecacie
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    470pf miedzy chipem a przewodem

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. astalavista01

    astalavista01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeszcze pytanko czy może być inna przyczyna takiego zachowania
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bad block w nand.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  9. astalavista01

    astalavista01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    walczę z nim cały dzień i nic mysle ze to problem nand Xell odpala reszta lipa

    jest ktos w stanie odbudować nand mam nad i cpukey


    Problem rozwiązany temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum