1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Falcon z 2008r.>>> LAGI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nicponies, Kwiecień 26, 2011.

  1. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,
    jestem użytkownikiem xboxa 360 FALCON z 2008 roku i wczoraj podczas grania w Rainbow zauważyłem jak mi sie zaczeła gierka zwieszac, a co z tym idzie "You were killed"
    Wiec teraz mam takie pytanie: o co tu chodzi? co mam zrobic żeby tak niebyło(bo napewno cos sie da z tym zrobic w domowy sposób.
    Myślałem na otworzeniem dziada i odkurzeniem wnętrzności.
    Thx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Groszq

    Groszq Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chodzi Tobie o tryb dla pojedynczego gracza czy multi? Jeżeli multi to jest wina internetu, zaś jak zwykły tryb to najlepiej wyczyścić konsolę. Chociaż ma to niewielki wpływ.
     
  4. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Grasz z płyty, czy z dysku?

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  5. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Po pierwsze jak masz go od 2008 i ani razu nie był otwierany i odkurzony ( wyczyszczony) to zrób to jak najprędzej , jak grasz z dysku wyczyść pamięć podręczną czasami daje , i czy to pirat czy oryginał
     
  6. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wiec tak: jest to gra SINGLE, gre mam zainstalowana na dysku i płyta w napędzie.
    A o co chodzi z tą pamięcia podręczna?
    Odkurzyc musze dziada
     
  7. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    W opcjach dysku masz . takie coś jak czyszczenie pamięci podręcznej , czasami dysk jest zawalony i trzeba go właśnie przeczyścić , ale nie bój się czyszczenie pamięci podręcznej nie usuwa gier ani zapisów , a odkurzyć by ci się przydało , jeszcze mi powiedz czy to pirat czy oryginał (gra )
     
  8. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    No to tak ,zacznij od wyczyszczenia konsoli ,wejdź na you tube i zobacz filmik jak się otwiera konsole jest to łatwe ale warto zobaczyć jak masz wątpliwości , Przeczyść pamięć podręczną dysku , i nagraj grę od nowa na płycie Verbatim z prędkością 2,4x , ja ostatnio miałem nagrane na Platinum Shifta2 i się tez co jakiś czas zwieszał na minute , a inne gry ok , jak będziesz miał więcej pytań to pisz na PW potem gg bo trochę wygodniej
     
  10. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Może też być coś nie tak z obrazem gierki.
     
  11. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    No może być , jak sprawdzasz gry ABGX-em to wiesz ( chyba sprawdzasz bo to podstawa przy nagraniu gry) jak nie to poczytaj trochę o ABGX-ie
     
  12. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    gierka jest na 100% wporządku! xbox odkurzony, pamiec wyczyszczona i jest narazie git:)
    THX
     
Wczytywanie...

Poleć forum