1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Falcon z RGH zawiasy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oldarn, Luty 23, 2014.

  1. oldarn

    oldarn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam miałem już temat na forum o tym że moja konsola się zawieszała. oddałem go do goscia i teraz na niektórych grach działa ale i tak łapie freezy.
    i tu mam pytanko czy dzieku temu : Fix Falcon Freeze - Home
    jestem sam sobie w stanie pomóc czy nie bardzo jeśli tak to czy mógł by mi ktoś to jakoś wytłumaczyć bo ten kolo od przeróbek już mnie denerwuje.
    konsola łapie freezy np na Fight Night 4 ale na Fable 3 juz nie, czasem na soul caliburze ale to naprawde rzadko. Teraz grałem w army of two i znów.
    Temperatura w normie bo około 50stopni
    Pomocy!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3215
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak edycja SMC w niektórych przypadkach pomaga przy freezach i nawet czasami w szybszym bootowaniu konsoli.
     
  4. oldarn

    oldarn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy w tej edycji smc wystarczy zrobić to co jest napisane na tej stronie czy coś wiecej ? i te wartości dać takie jak te które są tam podane?
    i czy jak zrobie tą edycję smc to usunie mi wszystko z konsoli?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nic ci się nie usunie.
     
  6. oldarn

    oldarn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to próbujemy ;)

    EDIT

    dobra otowrzyłem mojego nanda i się okazało że jest już zedytowany czy mogę zrobić coś jeszcze?

    EDIT

    Zdjęcia
    znalazłem takiego cms, czy jest on bezpieczny?


    i moja konsola staje na obrazku z freestylee 3
    zmieniłem power mode na 8380
    i Power VCS Control na 8555
    i teeraz jest lipa bo się nie chce uruchomić [​IMG] jak wgrać nanda na nowo?
    proszę o pomoc

    I czy można jeszcze w jaikiś inny sposób zapobiegać na Jasperze freezom?

    Info orso6 // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.




     
Wczytywanie...

Poleć forum