1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Falcony bądź starsze na zasilaczu 150 woltów

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Baggio, Lipiec 29, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Baggio

    Baggio Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Czy Falcony bądź starsze wersje płyty mogą działać na/mieć zasilacz 150 woltów?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    falcon musi mieć 175 150 nawet nie wejdzie inna wtyczka.
     
  4. mrvvbanan

    mrvvbanan Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    [​IMG]

    Chyba nie muszę się rozpisywać.
     
  5. Matex08

    Matex08 Banned

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zamość
    falcon powinien pracować na zasilaczu 230V/ 175W lub 230V/203W
     
  6. mrvvbanan

    mrvvbanan Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    I nie 150 "woltów" , tylko watów.
    Xbox będzie pracował na każdym zasilaczu , jeśli uda Tobie się włożyć jego wtyczkę w gniazdko konsoli (pomijając użycie młotka).
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nie. Zephyr nie ruszy na zasilaczu 150W :)
     
  9. Kapuchon

    Kapuchon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nalepiej jest mieć zasilacz 203W i po sprawie ;) Do falcona to 175w minimum.
     
  10. Baggio

    Baggio Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra, dzięki, zamykam.:)
     
  11. GreenPeace

    GreenPeace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    Najlepiej to 150 W :)
     
  12. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Człowiecze , przecież gostek mówi o Falconie , a więc 175W.
    Ale do Zephyra nie włożysz wtyczki od zasilacza 150 watowego.
    hmmmmm..... No i masz racje , bo nie ruszy ;-).
     
  13. sidewalker

    sidewalker Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pany mam pytanie właśnie takie jak autor postu. U mnie sprawa wygląda tak, że mam jaspera i teraz kupiłem falcona (bez okablowania), zrobiłem tak, żeby dało isę wpiąć zasilacz 150W, ale konsola nie rusza - RRoD, czy może on być spowodowany za słabym zasilaczem? I czy przy normalnym RRoDzie napęd powinien się wysunąć czy nie? Bo u mnie nie reaguje. Obrazu też nie widać.
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  15. sidewalker

    sidewalker Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie wiem, napisałem, że nie ma obrazu. Tak czysto teoretycznie chciałem wiedzieć tylko ;)
    Aha, jeszcze jedno co właśnie zauważyłem ,że dioda na zasilaczu nie zapala się po włączeniu na zielono, tylko jest ciągle pomarańczowa.
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Kod błędu sprawdzasz przyciskiem od wysuwania tacki i sync. Sprawdź w Google.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  17. sidewalker

    sidewalker Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kod błędu 0003, czyli uwalone GPU z tego, co widzę ;) Ale tacka chyba mimo to powinna się wysuwać, chyba, że napęd też walnięty. Jeśli chciałbym go sprawdzić w swojej konsoli, to muszę go zespoofować ze swoim kluczem, czy mogę po prostu przełożyć i zobaczyć czy żyje? Oba to lite-ony.
     
  18. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sprawdź go na 175/203W. Być może GPU/CPU dostaję za mało mocy.
     
  19. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Waty to nie Wolty.

    Wat to jednostka mocy, Wolt (V) napięcia.

    Poza tym po co odgrzebujecie tak stary temat?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum