1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fallout 3 DLC

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez Pirat Barnaba, Lipiec 4, 2009.

  1. Pirat Barnaba

    Pirat Barnaba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kłodzko - Dolnośląskie
    Witam. Zamierzam zakupić punkty Microsoftu, aby ściągnąć kilka dodatków do Fallout 3.

    1 pytanie - jak one będą działać? Słyszałem, że Broken Steel dodaje nowe zakończenie umożliwiające grę po skończeniu głównego wątku. Czy to prawda? Czy po ściągnięciu DLC zostanie dodany jakiś wpis do dziennika na ten temat? Jak będzie można zacząć wybrany dodatek? Sorry za takie pytania, ale to będą moje pierwsze DLC.

    2 pytanie - mam zamiar kupić punkty na UK, jednak mam założone konto Live w USA. Gdy założę drugie konto na UK i ściągnę z niego dodatki, to będę mógł je odpalić na koncie z USA ? Nie będzie się to jakoś "gryzło" ? :)

    Zależy mi na punktach w UK, dlatego że za cenę 72zł mamy 2100 punktów, zaś na USA za 79zł mamy jedyne 1600. Wychodzi na to, że w UK za cenę 7zł dostajemy 500 punktów.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Nie znam sie na Falloucie, ale DLC ściągasz na konsole, nie na profile. Także bez problemu można grać z innego profilu.
     
  4. DeMoH

    DeMoH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    1. Mam Broken Steel - dodatek ten daje możliwość grania po skończeniu gry (i dodaje nowe questy - dostajesz wpis do dziennika). Pozwala również dobić do 30lvl'a (w poprzednich dodatkach można było zdobyć max 20lvl). Dodatek sam się "wgrywa"/"uruchamia" po włączeniu gry (wyskakuje ci komunikat, że ładuje się dodatkowa zawartość czy coś takiego). Dodatki działają tylko z wersją angielską(!).
     
  5. Pirat Barnaba

    Pirat Barnaba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kłodzko - Dolnośląskie
    Jeżeli mam wersję PL Fallouta 3, to nie zagram w dodatki? Nawet nie mogę zagrać w DLC po angielsku ?
     
  6. hawkes

    hawkes Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łapy
    Nie zagrasz w dodatki mając grę w wersji polskiej, musisz mieć angielską. Sam specjalnie drugi raz ściągałem Fallouta 3 po angielsku aby zagrać i jednak zostałem przy angielskojęzycznej. Polski dubbing suxxx ;/ Porównajcie np. głos Three Doga, ten polski to po prostu parodia.

    A co do dodatków, jeśli jesteś cierpliwy to jeśli dobrze pamiętam w sierpniu wyjdzie Broken Steel i Point Lookout na płytach, tak samo jak trochę czasu temu Operation Anchorage i The Pitt.
     
  7. Pirat Barnaba

    Pirat Barnaba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kłodzko - Dolnośląskie
    A jak z zapisem gry, który mam w wersji polskiej? Będzie działał z angielską?
     
  8. hawkes

    hawkes Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łapy
    Tak. Sam wgrywałem do angielskiej wersji polskie save'y.
     
  9. Pirat Barnaba

    Pirat Barnaba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kłodzko - Dolnośląskie
    Ok to jeszcze chciałbym się dokładnie dowiedzieć jak jest z tymi punktami. Jeżeli założe konto na UK i ściągnę DLC to będę mógł je odpalić na koncie USA, gdzie mam wszystkie achievmenty ?
     
  10. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Przecież ci napisałem, pierwsze odpowiedz w temacie. Bedziesz mogl bo DLC sciagasz na konsole a nie na profil.
     
  11. Pirat Barnaba

    Pirat Barnaba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kłodzko - Dolnośląskie
    Owszem pisałeś. Wiem, że DLC ściągam na dysk. Jednak czy DLC w UK i USA nie różnią się jakimiś wersjami? Wole się upewnić, niż ściągnąć DLC z UK, którego później nie odpale na koncie Amerykańskim.
     
  12. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork
    Nie ma różnicy zkąd ściągniesz, dlc działać będzie na UK jak i na U"sa.
     
  13. Pirat Barnaba

    Pirat Barnaba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kłodzko - Dolnośląskie
    I o to mi chodziło . Krótko i na temat. Dzięki wszystkim. Temat do zamknięcia.

    Pozdrawiam :)
     
  14. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    1)DLC nie dziala z polska wersja gry
    2)Broken Steel uruchamia sie po ukonczeniu glownego watku,pozostale 2 w trakcie gry(od razu po wyjsciu z krypty)
    3)Dzialac bedzie ale pomysl ze jak bedziesz musial na innego xboxa sie przeniesc to dodatek zadziala wtedy tylko na koncie wlasciciela DLC czyli UK(no bo inny numer seryjny konsoli=musisz byc zalogowany do live jako wlasciciel aby skorzystac z dodatku-pytalem na xbox.com)



    Wiec lepiej kup punkciki na US i nie miej problemow
     
  15. Pirat Barnaba

    Pirat Barnaba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kłodzko - Dolnośląskie
    Ok, lepiej kupie na USA i nie będę kombinował. Ale mam jeszcze jedno pytanie . O Broken Steel już wiem wszystko (najbardziej mnie interesuje ten dodatek), ale czy inne dodatki uruchomią się gdy już jestem w trakcie gry ? Nie musze zaczynać od nowa ? :)
     
  16. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak uruchomia się!
     
  17. Pirat Barnaba

    Pirat Barnaba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kłodzko - Dolnośląskie
    Ok to wiem już wszystko. Muszę jeszcze tylko skołować angielską wersję Fallouta i będzie git . Ok temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum