1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fallout 3 dodatek point lookout problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sucharpzd, Maj 25, 2012.

  1. sucharpzd

    sucharpzd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemanko mam Fallouta 3 , zakupiłem MS point'sy i kupiłem na rynku gier dodatek : point lookout. Ściągnąłem go na twardy dysk konsoli i nie ma go w grze .W menu głównym jest zakładka dodatki do pobrania lecz nie można nic z tym zrobić .Kiedy ścieknąłem pisało że wystarczy włączyć grę do której przypisany jest dodatek . W dodatku powinien pojawić się statek którm przepływamy do innej mapy ,lecz nie pojawia się.Proszę o szybką pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Angielska wersja gry?
     
  4. sucharpzd

    sucharpzd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie polska wersja , z polskimi napisami i dialogami.
     
  5. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma kompatybilnych dodatków do polskiej wersji Fallouta 3. Cenega zawaliła sprawę.

    Nie zagrasz w dodatki na polskiej wersji, skombinuj sobie "anglika".
     
    1 osoba to lubi.
  6. sucharpzd

    sucharpzd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za info . Ale i tak szkoda bo wydałem pieniądze na ms point'sy , a teraz jeszcze musze wykombinować angielską wersje .
     
  7. SuchyRR

    SuchyRR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Opole
    Moze kiedys to poprawią, tez tak wpadlem :(

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum