1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fallout 3 PL a achivmenty

Temat na forum 'Osiągnięcia' rozpoczęty przez DojoPL, Lipiec 10, 2009.

  1. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Witam!
    Mam pewne pytanko bo doszły kiedyś do mnie słuchy, że w Polskiej wersji konsolowego Fallout 3 na XBOX'a 360 nie można zdobywać achivmentów.Czy to jest prawda? Bo zastanawiam się na kupnem a gra na XBOX 360 bez achivmentów to praktycznie żadna gra i brak radości z powiększania gamerscore.Przynajmniej dla mnie :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ado o

    Ado o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chotomów
    Hah...nie wiem skąd ty takie coś usłyszałeś, ale na X'a 360 każda gra, bez wyjątku ma acziki :]. Nie zależnie czy Polska, Rosyjska czy Angielska.
     
  4. DojoPL

    DojoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Tak ale chodzi mi o Polską wersje Fallout 3.Kiedyś słyszałem o tym w na gry-online.pl chyba ,że chodziło o wersję PC bo w niej nie działa Games for Windows Live!.To teraz wszystko rozumiem.Tylko dla pewności w Polskiej wersji fallout 3 na XBOX 360 działa live (nie jak na pc) i można zdobywać achivmenty?
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    TAK

    chyba wyraznie ci naisal nie?

    pozatym...w f3 nie ma multi wiec live nie bedzie potrzebny...
     
  6. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    Właśnie w F3 nie ma Multi ^^
    A Achiv'y będą :)
     
  7. vartanpl

    vartanpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    dodatki nie zadzialaja w wersji PL = brak achie!
     
  8. vartanpl

    vartanpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    a na PC sa achie tylko wtedy, gdy dostaniesz kod wraz z gra. polski wydawca nie daje kodu, tak jak np. robili to w GOW na PC (CD PROJEKT).
    wiec niestety zapomnij o achie jesli nie masz wersji sciagnietej z anglii np.
     
  9. unnamend

    unnamend Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    taki sam problem zauważyłem między innymi w Prince of Persia... jeśli ktoś ma polską wersję gry i pobierze dlc to go po prostu nie odpali... ;/ trochę to zjebane...
     
  10. Althenor

    Althenor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to na ps3 nie leca achievementy(trofea) w f3 polska wersja
     
  11. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Czyli rozumiem, że jak się ma Fallout 3 po Polsku, to nie można grać w dodatki?:(
     
Wczytywanie...

Poleć forum