1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fallout 3 PL a dodatki ??

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez szyna55, Marzec 26, 2009.

  1. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam !!!

    Mam takie pytanko odnośnie dodatków do fallouta w polskiej wersji językowej. Nie wiecie przypadkiem czy dodatki The Pitt i Operation Anchorage są kompatybilne z wersją PL ? Chodzi mi o to czy wszystko chodzi bez problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Domanos

    Domanos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czytałem w necie że dodatki działają tylko z wersją angielską i tyczy się to nie tylko konsol ale również i PC.
     
  4. wprost1986

    wprost1986 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak masz konsole na region polski i tak ich nie sciagniesz, bo nie ma wsparcia dla xbox Live
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ty jesteś cały jak region Polski. Na xbox live nie ma do wyboru polski, a region w konsoli nie ma nic do rzeczy;). Chodzi tu o nasz ip obejść możemy to przez vpn
     
  6. meloncom

    meloncom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    opoczno
    lol...vpn nawet nie jest potrzebny. ja mam konto zalozone na UK i sciagam wszystko z xbl. niestety nie wypowiem sie co do dodatkow bo zakupilem juz po premierze fallouta 3 po angielsku. ale zawsze przeciez mozna sciagnac wersje ang. i dorzucic do niej dodatki (chyba, ze ktos nie bardzo lubi lub nie zna angielskiego). co do wersji pecetowych to nie jest mozliwe sciagniecie dodatkow poniewaz cenega olala sprawe i nie udostepnila kodow do pobran dodatkow - ktore to kody byc powinny.
     
  7. Bangog

    Bangog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co wiem jak sie ma Fallout 3 na PC po Polskiemu, to trzeba powyłączać całą polonzacje i się da, ale nigdny nie próbowałem bo mam ang ;]
     
  8. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Jak ściągniesz dodatki to będą po angielsku.
     
  9. szyna55

    szyna55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to ładnie sciągnełem dodatek the pitt i nici dodatek nie trybi szkoda tych 800 MSP :(((
     
  10. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ja tak zrobiłem z Prince of Persia sciagnolem dodatek a mam polska wersje i nie działa:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum