1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fallout 3 PL, Assasin Creed PL... - Abgx360, a XBL

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez sebool12, Marzec 21, 2009.

  1. sebool12

    sebool12 Guest

    Witam

    Chciałbym się was spytać o ty czy:
    Jeżeli abgx360 wykrywa, że stealth patch jest OK, ale nie może go zweryfikować w bazie to mogę spokojnie grać na XBL ?
    Dokładnie chodzi mi o Fallouta 3 PL i Assasin Creed PL.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 3rr0rx

    3rr0rx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ktoś pisał ostatnio że wszystkie wstawki PL od SKAZY sa OK i mozna smialo smigac na xbl.

    btw. fallout i assasin nie ma multi ;>
     
  4. Respev

    Respev Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ~Kraków
    Tylko, że SKAZA nie wydał Assasin's Creed...

    "Grać na XBL" to skrót myślowy.
     
  5. sebool12

    sebool12 Guest

    Nie chodziło mi dokładnię o grę w multi, ale mieć podłączoną konsole do Live i móc bez obaw aktualizować konsole.

    Assasina pobrałem z tego tematu Assassins.Creed.PAL.PL.X360-UNKNOWN.

    Mam zamiar pobrać też Far.Cry.2.PL.PAL.XBOX360-SKAZA i jakby co to mogę bez problemu być podłączonym i grać na XBL?

    Więc czekać aż baza abgx360 się zaktualizuje czy jednak bez obaw wypalać na płytkę i grać ?
     
  6. 3rr0rx

    3rr0rx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co do assaisna racja zwracam honor ;)
    A co to tematu to wszystko znow przechodzi do jednego "czy za to będzie BAN?"
    masz przerobke to graj ile wlezie - jak masz dostac bana to go dostaniesz ;] i to nie wazne czy za granie w online na piratach czy za sama przerobke.
    Wstawki SKAZY jak mówiłem - spokojnie mozna grac.
     
  7. sebool12

    sebool12 Guest

    Muszę się z tobą zgodzić, że chodzi o bana, ale jeżeli ty chcesz dostać bana to nie znaczy, że inni też go chcą ;)
    Pytam właśnie czy można na takiej kopii bezpiecznie grać jak na tych, które są w bazie abgx360. Oczekiwałem prostej odpowiedzi TAK lub NIE....
    Wychodzi na to, że nie. Trudno poczekam, jak narazie mam jeszcze w co grać :D

    Temat do zamknięcia.
     
  8. 3rr0rx

    3rr0rx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Proboje Ci uswiadomic ze grajac nawet w super spatchowane piraty - bana tez mozesz wyłapać - to jest lotek czy dostaniesz bana czy nie.

    Wstawki skazy sa ok: czyt. fallout i farcry a co do assasina to nie wiem.
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    polskie gry rzadko kiedy sa w bazie abgx,jedynie te multilanguage(gow2,fable 2) tam gdzie masz jezyki do wyboru w menu...sam mam problem z tym samym AC i F3,Fable 2 i FC2 abgx mi sprawdzilo :)
     
  10. sebool12

    sebool12 Guest

    Właśnie pobrałem Far.Cry.2.PL.PAL.XBOX360-SKAZA i pisaliście, że nie powinno być z nim problemów. Sprawdzałem, na stronie abgx wersja od Skazy jest, ale abgx którego mam na dysku (wersja 1.0.0) nie znajduje go w bazie ;|. Myślałem, że coś mam z firewallem, ale wyłączenie go nic nie daje. Ma może ktoś tą wersje i mógłby sprawdzić czy u niego wykrywa Far Cry 2 od Skazy w bazie ?
    [​IMG]

    Przed chwilą sprawdzałem na wersji 1.0.1 i jest to samo
     
  11. Bangog

    Bangog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo to gra w wersji polskiej a niestety abgx ih za bardzo nie trawi. Dlatego ze trzeba kopie wprowadzić, a mało kto będzie coś robił dla bardzo mało znanych wersji.
     
  12. sebool12

    sebool12 Guest

    Ale przecież piszę, że ta wersja jest w bazie abgx360...
    Fable II tez mam i jest po polsku i abgx wykrywa go w swojej bazie
     
  13. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    no ale fable 2 nie jest tylko pl na rynek polski w odróżnieniu od Fallouta3 albo Prince of Persia
     
  14. sebool12

    sebool12 Guest

    Źle mnie zrozumiałeś, teraz pisze o problemie z Far Cry 2 w wersji PL. Wcześniej ludzie pisali, że abgx360 bez problemu wykrywa go w bazie. Teraz gdy go sprawdzam pokazuje, że go niema choć na stronie abgx jest ta wersja w ich bazie.
     
  15. zbakanytkacz

    zbakanytkacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    to napraw obrazy abgx360 i wszystko będzie w porządku nie będziesz się musiał niczym martwic
     
  16. sebool12

    sebool12 Guest

    Omg Dzieci neo atakują.... A CO JA PISZE?
    Przecież abgx360 jak nie znajdzie w bazie to nie robi autofixa.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum