1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fallout 3 pl problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez polaris20, Marzec 18, 2009.

  1. polaris20

    polaris20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema mam taki problem kiedy pykam w fallouta konsola nie ogarnia calego terenu i czasami tempo spada ponizej 20 fps. CZy wy tez tak macie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Misiael

    Misiael V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 23, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam grę zainstalowaną na dysku i raz na jakis czas jak się szybko odwrócę to potrafi lekko przychaczyć, ale to doslownie tak na ułamek sekundy i zdaża się to niezmiernie żadko.
     
  4. ceemte

    ceemte Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powinna chodzić dobrze, w przypadku konsoli to raczej mało możliwe aby nienadążała. Więc może po prostu GPU się zaczyna przegrzewać. Lepiej sprawdź co i jak zanim RROD cię znajdzie...
     
  5. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    mi mass efekt czasem przycinał więc to się zdarza co do F3 jeszcze nic takiego nie miałem
     
  6. ChiPS_986

    ChiPS_986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja w Falloucie 3 nie mam żadnych kłopotów, ale za to z Ninja Blade mam lekkie... :/ gra jest zainstalowana na Dysku ale i tak czasem sie na jakies 2-3 sek przycina :(
     
  7. ChiPS_986

    ChiPS_986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wy też macie jakies małe kłopoty w Ninja Blade ??
     
  8. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    trochę pograłem Fallouta i nie mam żadnych problemów, gra zainstalowana na dysku
     
  9. Mr_Bartek

    Mr_Bartek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czarnolas k. Nysy
    u mnie się tnie czy może być to wina wypalonej kopii? mam gierke na verbatimie.
     
  10. chomik01

    chomik01 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    legnica
    ja miałem raz jak wchodziłem do metra przy początku gry to mi sie wszystko zawiesiło przycisk guide nie działał to zresetowalem konsole może to jakieś bugi są przez to że pirat ;p
    a jak zobaczyłeś ile ma fps ?
     
  11. Angoleiro

    Angoleiro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    spadki fps'u to niestety norma.. jedni sa na to uczuleni inni nie. ja niestety jestem bardzo i wychwytuje nawet to ze w Lost Planet framerate dropuje jak postac chodzi w boki oO jestem przegrzany na tym punkcie... Co prawda nie gralem w fallouta, ale doczytywanie tekstur to norma.

    pozdrawiam
     
  12. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ja w falloucie nie mam spadków fps ale również jak brattanek miałem je w mass effect


    wiec widocznie roznie bywa
     
  13. Sereczek

    Sereczek V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    204
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Jedyny moment w jakim doświadczyłem spadek to koniec gry gdy z bratstwem stali szło się do oczyszczalnika wtedy spadało nawet do 15-20 fps zapewne dlatego że dużo na ekranie się działo nigdzie indziej mi się to nie zdarzyło. Dodam że mam to na orginale.
     
  14. blackhat156

    blackhat156 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Co do fallouta to czasami sie gra zwiesi ale to zadkosc. Przed rodem tak mi sie czesto dzialo. Co do FPS to tak samo jak Obliwion (orginal) on poprostu sie tnie bo to taki silnik.
     
  15. Angoleiro

    Angoleiro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zawieszanie sie gry a spadek fps to cos innego i raczej spadek fps w grach nie moze zapowiadac Rod, zawieszanie sie i owszem ;) tak mi sie przynajmniej zdaje.
    Sprawa jest taka, ze niektorzy ludzie nie dostrzegaja tak bardzo problemu framerate. Przeczytalem miliardy for o Mass Effect i wszedzie jest 70% ma problem 30% go nie ma, lub w podobnych proporcjach. Aczkolwiek problem jest, tylko te 30% go nie widzi. Szczerze chcialbym byc w tych 30 %:D Jak narazie z tych gier co gralem to jedynie Devil May Cry 4 oraz Resident Evil 5 (w grze dwa razy spadl mi FPS na kilka sekund przy na prawde sporej zadymie) nie zaliczyl zadnego dropa. No ale tak juz niestety musi byc i biedni wzrokowcy musza sie przyzwyczaic :D

    pozdrawiam
     
  16. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    ja zwiekszylem ciut jasnosc i pomoglo-im cimniej tym wiecej szczegolow trzeba wyswietlac,a jak masz jasniej to czesc oswietlenia niemusi byc wyswietlana
     
  17. trzepak

    trzepak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Ja tez tak mam, ze spadaja klatki jak np doczytuje krajobaz;) ale gre czyta z plyty;)
     
  18. haszisz

    haszisz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dopiszę się tutaj. Mam wersję PL nagrywam, a xbox wykrywa jako płytę z różnymi materiałami a nie grę. Mam flash 1.4 czy to przez to? Fallout po angielsku śmigał bez problemu. Nagrywać jeszcze raz?

    Dobra nie ważne udało się :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum