1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fallout 3 Problem!!!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez hordkall, Maj 11, 2009.

  1. hordkall

    hordkall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Witam.Mam problem z grą Fallout 3.Ściągnąłem stąd polska wersję językową.Ukończyłem ją bez żadnego kłopotu.Bardzo mi się spodoboła, więc postanowiłem kupić dodatek Broken Steel.Miałem save ostatniej misji gry.Odpalilem go, zakonczylem ponownie gre (tak sie uruchamia dodatek).I tu tkwi problem.Podczas trwania końcowego filmiku zawiesza sie konsola.Muszę ją uruchamiać ponownie.Bez dodatku nic takiego sie nie działo.Proszę o pomoc!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    dodatek nie ma nic wspolnego bo on dziala tylko z ang wersja gry...
     
  4. hordkall

    hordkall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Dzięki Wielkie!
     
  5. Orth

    Orth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Resko - Szczecin - Berlin
    dodatek nie ma nic wspolnego bo on dziala tylko z ang wersja gry...

    a co ma język podstawki do dodatku? toć dodatek nie korzysta z kwestii wypowiadanych i pisanych dialogów z podstawki, jedynie co to może korzystać z nazw przedmiotów a i to pewnie nie. Może kolega ściągnął akurat w tedy dodatek kiedy była zbugowana wersja, Tamta się wieszała, było o tym na youtubie.
     
  6. hordkall

    hordkall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Hmmm...Wersja podstawki to Triphazard&Skaza a dodatek ściągnąłem wczoraj z Game Marketplace
     
  7. Pavel

    Pavel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2008
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. hordkall

    hordkall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Ok.Już wszystko wiem.Dziękuję wszystkim.Temat można zamknąć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum