1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fallout 3 w wersji polskiej nie po polsku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pooorebl, Listopad 2, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ściągnąłem Fallouta 3 na Xboxa360, że niby po polsku...i sraka!!! PO ANGIELSKU, a ludzie z forum mówią ze im hula...CO ZE MNĄ NIE TAK??
    da się zmienić język na xboxie czy cokolwiek, bo to jest tak wkurzające (to już drugi Fallout, bo pierwszy mi w ogóle nie działał), że chce sobie oderwać mordę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zmień region w ustawieniach konsoli na Polskę
     
  4. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie działa.
     
  5. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ściągnąłeś wersję od SKAZY?
     
  6. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak
     
  7. $o$

    $o$ Banned

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Capital
    też mam od skazy i działa....
     
  8. skwaraq20

    skwaraq20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    WAWA
    Ktoś cię zrobił w ch.... .
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Ewentualnie jesli masz jakas na dysku zainstalowana angielska a na DVD polska to idzie po ANG;]
     
  10. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Uaktualniam/ sory za doubleposta ale musiałem
     
  12. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    A masz ja na dysku?Moze wczesniejwersje ANG instalowales i na dysku zostala a plytke pl odpalasz...


    ewentualnie save masz z angielskiej;]
     
  13. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up
    Nie, jak wyjąłem dysk to tez po ang, i save tez nie, bo jak uruchamiam grę to jest "PLEASE STAND BY"
    Zato ze starej wersji ANG sa achivy po ANG a te co odblokowałem w niby PL są po PL
     
  14. Krakusek

    Krakusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Achievementy są po polsku w każdej wersji !
     
  15. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up
    Nie.
     
  16. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    Tak,sa po PL w KAZDEJ wersji;] ja gralem na ANG samej-dla DLC-i mam po polsku


    Ale mi sie wydaje ze obraz zly ktos zuploadowal albo myslisz ze sciagneles PL a to ANG;]
     
  17. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  18. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    Czyzby brak update dasha?Albo miales wczesna wersje gry
     
  19. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możliwe ze wczesna wersję.
    No to co robić, bo dalej niewiem
     
  20. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Uaktualniam, znowu sory za doubleposta
     
  21. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Up sory za triple posta
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum