1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fallout New Vegas Expansion Pack

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Buolec, Marzec 7, 2012.

  1. Buolec

    Buolec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Witam, dopiero co nagrałem grę Fallout New Vegas Expansion Pack, ale gdy ją odpalam wyskakuje informacja o aktualizacji. I tu mam pytanie, czy nie usunie mi ona przeróbki. Mam lt 2.0 i dash 13599. Proszę o odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Buolec

    Buolec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    A jak wgram tego dasha 2.0.13604.0, to nie usunie mi przeróbki?
     
  5. Buolec

    Buolec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Dopiero co wgrałem tego dasha co podałeś w linku wcześniej, ale nadal pyta o aktualizację. Czy jak zaakceptują ją to usunie mi przeróbkę ?
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie usunie przeróbki, ale tak jak napisałem wyżej, stracisz możliwość instalacji gier XGD3 na dysku nagranych zwykłą nagrywarką.
     
  7. Buolec

    Buolec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    To jak zrobię teraz update dasha, a w przyszłości będę chciał przerobić na lt3.0, to gry będę mógł normalnie instalować na dysk?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak nie masz iHAS'a to nie. Dodatkowo do gier XGD3 będziesz musiał dogrywać TU.
     
  9. Buolec

    Buolec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Czyli jak zrobię ten update to na lt3.0 będę musiał do każdej gry XGD3 wgrywać TU? Przepraszam, że pisze jeszcze raz, ale chce być pewien w stu procentach.
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przy LT 3.0 już nic nie dogrywasz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum