1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fallout New Vegas Marvel Heeeelp ziomy!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tysonic, Grudzień 19, 2010.

  1. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Szukałem podobnego problemu i nigdzie nie znalazłem. Mam Lt+, nowy dash i WSZYSTKIE gry hulają mi bez problemu. Wypaliłem Fallout New Vegas w wersji Marvel, przejechany abgxem, ssv2 jest, gra się instaluje, no problem. Odpalam grę, napęd chwilę czyta (jest dobry na 100%) i po chwili wyskakuje komunikat: "Nie można uruchomić gry. Ściągnij ją ponownie" (ściągnę ściągnę hehe). Ale teraz UWAGA: gra chodzi bez problemów z płytki, z hdd nie da rady. WTF? Bad burn or sampin? Jeszcze jedna dziwna rzecz: jak odpalam konsolę z płytą w środku to konsola nie wchodzi do dasza tylko napęd mieli płytę z 30 sekund i dopiero wtedy dasz startuje. Co robić? Smażyć ponownie? Maił ktoś już kiedyś coś takiego?

    Eeech...a miałem dzisiaj pograć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Problem rozwiązany - winny był najnowszy (tu2) patch - po wywaleniu go z dysku giera śmiga także z hdd. Dziwne.
    Detektyw Tajson odkrył jeszcze jedną ciekawostkę - na xbuc są dwa pacze Tu2 - ściągajcie ten nowszy bo ten pierwszy jest z****** i pieprzy grę.

    Dałbym sobie "dziękuję" ale się nie da...hehe.
     
  4. maspex

    maspex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sopot / Mazury
    blad
     
  5. AjnSztajn

    AjnSztajn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    225
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miałem ten sam problem co ty, właśnie po patchu. Wina w moim wypadku nie tkwiła w patchu ale w tym że nie został on ściągnięty do końca. Taki uwalony nie pełny plik nagrałem i miałem dokładnie te same objawy. Sprawa wyszła kiedy w operze zajrzałem do zakładki z pobraniami, okazało się że miałem tylko 50%.
     
Wczytywanie...

Poleć forum