1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fallout3PL - mocno spada płynność na powierzchni

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez conrdd, Wrzesień 3, 2011.

  1. conrdd

    conrdd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Staroć ale od dawna chciałem w to zagrać.
    Pierwsza moja gra przygodowa na XBoxa - Fallout3PL, grana z płyty. Na powierzchni gdy wędruję pomiędzy lokacjami (widok po horyzont) widocznie zwalnia płynność gry i momentami nawet lekko haczy. To normalne?

    I pytanie dodatkowe: czy można ustawić aby po włączeniu konsoli nie ruszał automatycznie z płyty tylko czekał na wybór z menu?

    I jeszcze jedno: Fallout wymusił na mnie przełączenie w konsoli w tryb 60Hz przez co pogorszyła się jakość obrazu (plazma). Kabel HDMI dopiero do mnie idzie - czy przy HDMI będę mógł mieć normalnie ustawione w konsoli 50Hz a Fallout sam sobie przestawi obraz na 60Hz dla swoich potrzeb?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Oski91

    Oski91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jesli chodzi o przyciny to sie nie dziw ze tak jest skoro grasz z płyty, ogarnij sobie jakis dysk
     
  4. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Nawet grając z dysku nie była najpłynniejsza z tego co pamiętam, nawet teraz grając w New Vegas czasem się coś przytnie. Duży świat, dużo do ogarnięcia może dlatego.
    Bankowo można przestawić żeby nie ładował automatycznie gry, poszukaj w ustawieniach na pewno tam jest!!! Ja dokładnie nie pamiętam gdzie to jest tak z marszu.
     
  5. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    w ustawieniach jest automatyczne odtwarzanie
     
  6. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    co do HDMI, chyba za każdym razem trzeba ręcznie, ale ręki nie dam uciąć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum