1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Far Cry 2 problem przy ładowaniu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Doom3d, Kwiecień 12, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Doom3d

    Doom3d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Witam , problem jest taki gdy włączam grę, wybieram story mode -> continue zaczyna się ładować chwilkę i przycinka. Wyjmowałem już i czyściłem płytkę, oraz sprawdzałem czy kable dobrze siedzą. W czym rzecz bo wczoraj gra śmigała bez żadnych problemów?:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kizior_6

    kizior_6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wilamowa
    Może przez płyte, na jaką nagrałeś??
     
  4. Doom3d

    Doom3d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Nie nagrałem, to orginał.
     
  5. illum2509

    illum2509 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Far Cry 2 już tak ma. Mi popsuły się wszystkie zapisy. Z tego co wiem to problem ten pojawia się w późniejszych etapach gry tj około 70% i więcej. Na ekranie pojawia się "loading" i gra się wiesza. Nic z tym nie zrobisz, możesz tylko podziekować twórcą gry za ich wspaniałomyślność.
     
  6. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    Ja mam taki sam problem ;/ i odpuściłem tą grę sobie, bo kombinowałem na każdy możliwy system zeby to naprawić i nic nie pomagało.
     
  7. Doom3d

    Doom3d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    A ja się zastanawiałem, czy przypadkiem sam sobie save nie zepsółem (za wczesnym wyłączeniem po zapisaniu), mam 54%, skoro istnieje takie problem to sobie odpuszczę, szkoda bo trochę już miałem diamentów zebranych :/.
    Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum