1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Far Cry 2 (Problemy z przejściem)

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez misiek8, Październik 27, 2008.

  1. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    Witam.

    Jestem już na południowej mapie(drugi "swiat"),zrobilem jedna z pierwszych misji polegajacej na eskortowaniu barki,później udałem sie do miasteczka,z ktorego musailem szybkoz biec.

    Po uczieczce wlaczas sie opcja "save" i dostaje telefon od kapitana barki,ze potrzebuje mojej pomocy.

    w tym tez momencie wylaczylem gre.Przy kolejnym uruchomieniu gry nie mialem dostaepnej ZADNEJ misji na mapie,nic sie nie dzialo,zadanych msji glownych,pobocznych itp.

    Wie moze ktos jak mozna temuz zaradzic?!
    Wczytywalem save,robielm kolejne i wczytywalem,wrocilem sie na polnocna mape,i znow na poludniowa,dalem sie zabic,jezdzielm autobusem po calej mapie i nic...

    Mam 12h rozgrywki za soba i 47% postepu,a wczesniejszy save z dostepnymi misjami mam na 9h i 27% postepu w grze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dawidek098

    Dawidek098 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Far Cry 2-brak misji.

    Sprobuj jechac do tej wieży sygnalow czy jakos tak (na mapce jest tego sporo , taka antena z kreskami :p ) i tam zobacz ;)
     
  4. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    Odp: Far Cry 2-brak misji.

    Napisałem,ze nie mam żadnej misji,w tym i pobocznych.

    Jestem w momencie w którym powinna mi sie zaladowac misja z watku glownego-i za cholere nie wiem dlaczego jej juz nie mam.
    To ewidentny błąd gry-chodzi mi o jakiś sposób na poradzenie sobie z nim.
     
  5. password

    password Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny śląsk
    Odp: Far Cry 2-brak misji.

    jemu nie chodzi o to ze tam sa misje tylko zebys tam pojechal bo na mapie jest full tych radarkow
     
  6. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    Odp: Far Cry 2-brak misji.

    Tam tez nic nie ma-absolutnie w całym świecie gry nie mam żadnego zadania-nawet innych najemników nie ma.
     
  7. marqs75

    marqs75 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z balkonu
    FARCRY2 pomoc (oryginał)

    Mam pytanie do osób posiadących tą gre w oryginale:mam zamiar zebrać wszystkie diamenty w grze więc widze mały problem:patrząc na mapę która jest dodana do gry tam gdzie jest SLAUGHTER HOUSE ilość diametów potrzebna do zebrania to 12 ale już na mapie w grze liczba wynosi 13 ??? coś nie tak.Może udało sie komuś zebrać tam wszystkie diamenty wiec ile ich naprawde jest
     
  8. felicjan

    felicjan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Far Cry 2 (Problemy z przejściem)

    Mam dokladnie ten sam problem co Misiek, tylko ze troche dalej, bo przy 81% gry i wielu misjach pozniej. Probowalem znalezc jakis starszy save, gdzie jeszcze misje byly, ale problem polega na tym, ze tam rowniez poznikaly takie opcje. Przez chwile sadzilem, ze moze juz nie ma misji i teraz trzeba znalezc i zabic Szakala, ale jezdzilem po wielu miastach i nic z tego.
    Ktos wie o co chodzi?

    pozdrawiam
    felicjan
     
  9. x360iso.org

    x360iso.org Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema mam problem ! Nie moge rozpoczac 7 misji poniewaz nie moge sie dostac do budynku APR poboczne misje wykonalem i mam tylko jedna dostepna wlasnie w budynku APR!! pomocy za odpowiedz z gory wielkie dzieki aha mam 16% gry jak cos :D
     
  10. Tharwynn

    Tharwynn Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Piekary Slaskie
    to co misiek pisal. to jest blad gry chyba bo kumpel ma to samo na PS3
     
  11. mckej88

    mckej88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam identyczny bląd !
     
Wczytywanie...

Poleć forum