1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Far Cry 3 (2012) RG.X360-CLUB

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez kamileqPL, Listopad 28, 2012.

  1. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    [​IMG]

     
    10 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28096
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Otwieram temat, bez OT proszę.

     
  4. Larsson

    Larsson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WAŁBRZYCH
    Coś czuje, że jest to wersja od RUSKICH ma 99% :) Nagrywam, najwyżej płytka do śmieci :)
     
  5. x_kamil

    x_kamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na kilku forach potwierdzają obecność napisów PL. Raczej pewniak.
     
  6. djinsekt

    djinsekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    158
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Perła City
    Jak tam jest z wyborem sciezki dialogowej. Mozna ustawic ENG a do tego napisy PL ? Ktos moze potwierdzic?

    Pozdrawiam
     
  7. Szczygi92

    Szczygi92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K-ce
    Z tego co wiem napisy PL a dialogi ENG (oczywiście te mówione :) )
     
  8. bnmbnm7

    bnmbnm7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Potwiedzam są napisy pl\eng\rus i dialogi eng\rus do wyboru :)
     
    1 osoba to lubi.
  9. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Tak jest mnie też wszystko działa, a gra bardzo fajna.
     
  10. unknow1

    unknow1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    101
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nagrywana zwykłą nagrywarką, zainstalowane i odpalone z trickiem mp3 na lt 2.0. Wszystko działa jak należy.
     
  11. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Far Cry 3 (2012) RG.X360-CLUB / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA!

    Wypalona Ihasem na Verbatimkach zainstalowala sie bez problemu na dysku , napisy Polskie sa trzeba wlaczyc w opcjach

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. smaky

    smaky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznan
    Można na tej wersji grać na LIVE, czy lepiej na eng?
     
  13. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    wypalona ihasem, bez opc przy 2.4x

    Instaluje się do 46%

    płyta czyściutka była i Verbatim


    Może laser mam brudny? Jak oczyścić z konsoli?


    E: kolega z xbox live zmarnował 5 płyt verbatim. 6 razem udało mu sie.
    Wylaczyl opc, x4, wyczyscil opc (tam obok booktype) i nagrało mu sie. Mogl juz ja dysk zainstalować.
     
  14. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Odp: Far Cry 3 (2012) RG.X360-CLUB / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA!

    Nagralem tak jak mowil wczesniej kolega i przy probie instalowania przy 1% wywala blad o szcierce a gra normalnie chodzi

    Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk
     
  15. wilku95

    wilku95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    powie ktos jak nagrac? bo tez mam problem z 46% przy instalacji.
    ihas, lt 3.0
     
  16. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Lt 2.0 zwykła nagrywarka liteona w komputerze stacjonarnym, płyta Intenso za 3 zł, trick z pendrivem i mp3 - Gra normalnie instaluje się na dysku i działa bez kłopotów...
    Pozdrawiam
     
  17. Pan Sowa

    Pan Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kozy, Poland
    pytanie do posiadaczy slim
    czy ktos z was mial problem z odpaleniem gry tak jak np widzialem ze pojawil sie problem z nowym most wanted?
     
  18. krzysiek468

    krzysiek468 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubań / Jelenia Góra
    Żadnych problemów, gra wypalona nagrywarką Ihas, płyta Verbatim i LT 3.0
     
  19. mdfak1988

    mdfak1988 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    Witam. Mam Xboxa z LT 3.0. Opłaca mi sie wypalać normalna laptopowa nagrywarka ? Czy płytka bedzie w plecy ?
     
  20. Wojtek Paterek

    Wojtek Paterek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2012
    Posty:
    60
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stalowa Wola, Poland
    Odp: Far Cry 3 (2012) RG.X360-CLUB / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA!

    Próbować możesz, ja takową nagrałem na platinium
    I wszystko gra
    Wysłane z Samsunga Galaxy SII.
     
  21. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ci maja tak ,ze kopia ihas sie nie instaluje ,a weryfikacje wam po nagraniu orzechodzi? Jak tak problem z laserem. Ja nie zle wgrany soft id plyty do tej co nagrywacie lub jakosc nagrania za niska sprobowac w trybie awaryjnym sprawdzic ustawienia itd lub nagrywac na windowsie po reinstal jak nagrywala przedtem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum