1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Far Cry 3 (2012) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 27, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Far.Cry.3.XBOX360-COMPLEX
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dareckas

    dareckas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Oczywiście dajcie znać czy można wypalić zwykłą nagrywarką pod lt2.0 :)
     
  4. marus18

    marus18 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poland
    Dokładnie podłączam się do pytania: Napiszcie czy działa pod LT2.0 po dłuższym graniu i czy są napisy pl w samej grze a nie tylko w menu.

    edit: gra nie zawiera polskich napisów, potwierdzona informacja.
    czekam aż ktoś da znać czy pod LT2.0 działa
    dzięki
     
  5. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Język PL jest podobno dostępny tylko na RGH po usunięciu reszty języków i trzeba zostawić tylko te pliki co mają english w nazwie.
     
  6. totor

    totor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    rybnik
    a wszystko podobno, bo gdzieś tam wyczytano, jak ktoś wypali to niech sprawdzi i napisze czy jest pl czy nie, sam bym to zrobił ale dopiero zacząłem pobierać ;)
     
  7. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    w wersji COMPLEX : brak PL
    English, French, Italiao, German, Spanish
    sprawdziłem przed chwilą :(
     
  8. Shodan155

    Shodan155 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    161
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olkusz
    Wstawiłem ten sam temat o 2:30 z danymi że jest tylko English w tej wersji to temat usunięty bo ponoć wprowadzam ludzi w błąd.
    Ciekawe że odpaliłem grę u siebie i jakoś tego PL o którym wszyscy piszą nie ma.

    Pozdrawiam
     
    1 osoba to lubi.
  9. create86

    create86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie ma PL, a gra wygląda brzydko jak nie wiem
     
  10. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Po raz kolejny potwierdza się wyższość jtag/rgh nad lt.Właściwie to lt daje tylko możliwość gry na live co mnie nigdy nie interesowało.To jest wiadomość w 100 % sprawdzona przed chwilą-na jtag/rgh po usunięciu plików językowych french,german,italian,spanish,vistas ? menu jest po polsku i można w opcjach wybrać polskie napisy !

    Sorry za ot,ale chyba to nie Hitman a Far Cry 3 jest grą tego roku.Ja już na początku jestem rozwalony !
     
    1 osoba to lubi.
  11. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wyjdzie na dniach PL,tak jak hitman nie ma co płakać.
     
  12. marus18

    marus18 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poland
  13. philips

    philips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    Może ktoś wrzucić screeny prosto z gry.
     
  14. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Kup Peceta za 3k, może będziesz miał fajerwerki. Z konsol więcej nie wyciśniesz...
     
  15. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Far Cry 3 (2012) XBOX360-COMPLEX

    Co oznacza w abgx ze topology is blank? Sciagnalem i nie wiem czy wypalać ihasem i czy grac online ?jakieś rady?
     
  16. Yony_master

    Yony_master Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Możesz spokojnie wypalać , jeśli ponownie włączysz ABGX wszystko jest na zielono, potwierdzam wersja COMPLEX nie posiada języka PL ani audio, ani napisów. Wypalone IHAS + Platinium + LT3.0 = działa bez problemu.
     
  17. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    instaluje gre na dysku dzieki Yony_master
     
  18. lolix1337

    lolix1337 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli to co pisano wcześniej że na rgh jak usunę inne języki to będą napisy pl ??
     
  19. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak grę musisz zrobić do XEX i usunąć języki, wtedy będzie PL.
     
  20. lolix1337

    lolix1337 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie za potwierdzenie informacji. Mam nadzieję że będzie to też przydatne info dla innych
     
  21. cast

    cast Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czekajcie, czekajcie, czyli jeśli chce tą wersje od Complex przerobić sobie aby posiadała napisy PL na RGH w formacie ISO to:

    1. Przekonwertować ISO do XEX.
    2. Usunać języki.
    3. Przekonwertować z powrotem do ISO.
    4. ISO to GOD ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum