1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Far Cry 3 - problem z kozami

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez vvv93, Lipiec 24, 2013.

  1. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Witam
    Mam problem : otóż w FC3 nie ma NIGDZIE kóz
    Czy ktos mial taki sam problem?
    Mam aktualizacje nr4

    Zapomnialem dodac ze oproz tego zamiast dzikow wszedzie sa swinie
    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    są bo ostatnio zabijałem ;p
     
  4. paTherion

    paTherion Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    434
    Polubienia:
    310
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Belfast
    Są są. Ubijałem je jak szalony bo łaziły w dużych grupach. Dla ułatwienia polecam strzelic sobie dopalacza na wykrywanie zwierząt i heja banana :D


    Co do dzików to rzeczywiście było trudno ale da się je wytropić.


    Sent from my LG-E460 using Tapatalk 2
     
  5. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    kozy-jak nie ma jak sa i to od cholery ... kolo doktorka siedziby np. a dziki masz na mapie - dziki w porównaniu do swiń sa odwrotnie narysowane i maja kły
    http://dl.gamesradar.com/guides/farcry3-relics-northisland.jpg
     
  6. paTherion

    paTherion Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    434
    Polubienia:
    310
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Belfast
    Kolego maxankazuya chyba zły post zacytowałeś gdyż nie napisałem że nie ma kóz. A co do dzika to choć wychowałem się na Samych Swoich wiem jak wygląda prawdziwy dzik ^^

    Sent from my LG-E460 using Tapatalk 2
     
  7. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Panowie, nie w tym rzecz.
    Na mapie to owszem sa kozy oraz dziki ALE W RZECZYWISTOŚCI W TYCH MIEJSCACH NIE MA ICH. Nie ma ich nigdzie.

    O co chodzi?

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
  8. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Są, też kiedyś miałem podobny problem tylko już nie pamiętam z jakim zwierzęciem, szukałem ich dobrą godzinę, aż zrezygnowałem aż nagle spotkałem je przypadkiem. Jeśli chcesz sobie ułatwić szukanie wyrób sobie wspomagacz na wykrywanie zwierząt.
     
  9. paTherion

    paTherion Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    434
    Polubienia:
    310
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Belfast
    Tak jak pisałem wcześniej i kolega powtórzył - wspomagacz. I wytrwałość. Jakiś tydzień temu miałem nieprzyjemność szukać dingo a wszędzie były tylko zwykłe psiny. I też jakoś tak przypadkiem na nie wpadłem jakiś czas po tym jak sobie je odpuściłem..

    Sent from my LG-E460 using Tapatalk 2
     
  10. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Spoko, dzieki
    Jak sprawdze to wzbowie watek :)

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
Wczytywanie...

Poleć forum