1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Far Cry 3 -Rozdzielczosc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez niuniek2011, Grudzień 31, 2012.

  1. niuniek2011

    niuniek2011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam w jakiej rozdzielczosci jest Far CRY 3
    Czy mozna sprawdzic w jakiej rozdzielczosci dziala gra i czy w F.C-3 mozna zmieniac rozdzielczosc???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    można w konsoli, nie w grze.
     
  4. niuniek2011

    niuniek2011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na konsoli mam ustawiona 1080P. a F.C3 niewyglada na tyle. czy fabrycznie gra chodzi na 720 czy jeszcze mniej??
     
  5. niuniek2011

    niuniek2011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jak gra ma napisane np z tylu pudelka 720p to przed graniem zmienic ustawienia w konsoli na 720p czy nietrzeba.
     
  6. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Odp: Far Cry 3 -Rozdzielczosc

    Nic sie w grze nie zmienia. Mi sie w grze rozdzielczosc nie zmienia.

    Wysyłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nie trzeba.
     
  8. niuniek2011

    niuniek2011 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za odp. a tak od siebie ustawienia obrazu w tv duzo zmieniaja ja mam na NATURALNE kolory i jest lepiej. w F .C-3
     
  9. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Far Cry 3 -Rozdzielczosc

    Telewizor najlepiej ustawić w trybie gry masz wtedy najmniejszy inputlag.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    ale kolory są wyblakłe np. tak jest w moim TV, ja gram na własnym ustawieniu i obraz jest jak żyleta :)
     
  11. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Far Cry 3 -Rozdzielczosc

    Tak może i wyblakle ale do gry w multi input lag jak najmniejszy jest ważny.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     

Poleć forum