1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Far Cry 3 Wczytywanie ...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez boros019, Styczeń 1, 2013.

  1. boros019

    boros019 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wypaliłem grę wszystko ładnie pięknie gra się odpaliła, ale gdy wczytytuje się 2 "poziom, akt " to nie może się wczytać nie wiem co jest grane ;/ ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    A probowales zainstalować na hdd? Jaka plyta i jaka nagrywarka nagrales
     
    1 osoba to lubi.
  4. boros019

    boros019 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Verbatim płyta

    TSSTcorp_CDDVDW_TS-L633J
    Producent: Samsung

    - przy instalacji wyskakuje komunikat że płyta jest zarysowana przetrzyj szmatką itp

    Nagrywałem ImgBurn
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Zle wypalona. Po nagranie w imgburn zawsze imgburn zrobi weryfikacje. Jak blad w roznych miejscach wywala to laser.
     
    1 osoba to lubi.
  6. boros019

    boros019 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płytkę wypaliło bez błędow jak było już 100% była weryfikacja i tam były błędy że nie może odczytac sektorów. Chyba jak było 49 % weryfikacji to same błędy wyskakiwały i zakończyłem.

    Może to być przyczyną, że nie ustawiłem :????

    - Force Hyper Tuning: Disabled
    - Online Hyper Tuning: Disabled
    - Overspeed: Disabled
    - SmartBurn: Enabled
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    1 osoba to lubi.
  8. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miałeś błędy przy weryfikacji, to po co zakładasz ten temat?
    Sent from my Lumia 710 using Board Express
     
    1 osoba to lubi.
  9. boros019

    boros019 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie znam się pierwszy raz wypalałem ;C

    nie ustawiałem tego :

    - Force Hyper Tuning: Disabled
    - Online Hyper Tuning: Disabled
    - Overspeed: Disabled
    - SmartBurn: Enabled

    mogło to być powodem że gra sie nie wczytuje na 2 poziomie, i nie da się zainstalować na dysku ?

    coś takiego było pzy weryfikacji :

    [​IMG]
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Masz zly soft wgrany do plyt ktorych uzywasz zapewne . Verbatimy mk 001 nagrywasz x2.4 bez opc mk 003 x4 z opc. Przejrzyj poradnik wgrywania lt max do ihas
     
    1 osoba to lubi.
  11. boros019

    boros019 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki bardzo napewno się przyda, a czy może mi jeszcze powiedzieć co i jak się ustawia ten soft bo jestem zielony szukałem na forach ale nie znalazłem ;/ . Pod Verbatim 8x

    Moje ustawienia :


    Włącz OPC ( zakładka Write -> Page1 -> Perform OPC Before Write ).
    Bufor ( zakładka Tools -> Build -> Page2 -> Read Buffer Size )
    ustaw na maksymalny, czyli na 512MB.
    Zakładka I/O -> Page2 -> Buffer Size -> 512MB
    Prędkość wypalania 2,4 x
     
Wczytywanie...

Poleć forum