1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Far cry 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez polikos, Styczeń 20, 2013.

  1. polikos

    polikos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Nagrałem Far Cry 3 lecz po kilku minutach gra zatrzymuje się i mogę tylko wyłączyć konsole. Nie mogę zainstalować jej też na dysku. Gra nagrywana na płycie sony i nagrywarką z Burner max payload tool pod lt 2.0. czy można jakoś poprawnie uruchomić tą grę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    to złe nagrane. nagrywałeś imgburn z weryfikcja po nagraniu? pamietaj ,że ten program niby działa obsługuje daną nagrywarke ale ona i tak może nie nagrać poprawnie z powodu jej kiepskiej jakości.
     
  4. polikos

    polikos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    W połowie weryfikacji img burn wywalał błędy. Takie same wywalał przy nagraniu NFS:MW ale gra chodzi.
    Skoro to wina nagrania to co zrobić?
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    nagraj clonecd . nie może być błędów bo gra nie będzie działąć poprawienie. wina może być nagrywarki płyty
     
  6. Bajoj

    Bajoj Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja powiem tak ... przeinstaluj imgburnaa ustaw buffor na 512 , opc wlaczone layerbrake na optimal i bedzie dzialac ... ja sie kolatalem z takimi problemami ponad miesiac 30 plyt do kosza a wina lezala po stronie imgburna ... taka sprawa ze ja nagrywam ihasem i nei mam zadnych problemow z farcrayem
     
  7. Grzecho

    Grzecho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zła nagrwarka . Jak chcesz dobrze nagrac to jedynie ta LiteON iHAS124-19 B nagrywarka :) Najlepiej graj na orginalnych i miec spokój ^^
     
  8. Przyciskomaniak

    Przyciskomaniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Konin
    Ja bym polecił jeszcze wypalać na płytach verbatim:tennis:
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    może być ,że twoja nagrywarka nie da rady wypalić z tym programem spróbój bez lub na innych płytach
     

Poleć forum