1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Far Cry 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez miuosz, Listopad 30, 2012.

  1. miuosz

    miuosz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Ostatnio zmarnowałem już kilka płyt (verbatim) na najnowsze gry. Czy ktos moze wytlumaczyc krok po kroku jak mam nagrac fc3 (wersja Far Cry 3 [MULTI][XBOX360][Region Free][XDG3][COMPLEX][WwW.GamesTorrents.CoM])? Zwykle robilem tak: [mam LT2.0, nagrywam za pom ihas] obraz przepuszczalem przez xbox backup creator (zmiana topologii,czy jak to sie tam nazywa z lt3.0 na lt2.0),
    pozniej nagrywalem imgburn z wlaczonym opc i predkosc 2,4x. Ostatnio zwrocilem uwage,ze nie mam ustawionego "book type", czy moze to zatem byc przyczyna problemow (nieobslugiwana plyta lub wyczysc plyte sciereczka). Czy wymieniony proces nagrywania jest prawidlowy? czy cos jeszcze trzeba zrobic (abgx360 itd?), z gory dzieki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Jeśli masz ihas, to ustaw book type, wyłącz OPC i reszta jak w poradniku. Może zadziała :)
     
  5. miuosz

    miuosz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziala, 100krotne dzieki.
     
  6. Dj_Kris007

    Dj_Kris007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Było trzeba ściągnąć wersje 360club czy jakoś tak... Jest po polsku... :) Ja mam OPC włączone, wypalam nic nie zmieniając XGD2, XGD3 itp... Ale z prędkością 4x!!!
     

Poleć forum