1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PL Far Cry 4 (2014) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 17, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Far.Cry.4.XBOX360-COMPLEX
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ptorg

    ptorg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Bede wdzieczny kazdemu za pomoc

    Chcialbym troche pograc w Far Cry 4 ale niestety kompletnie nie wiem jak sobie wypalic plytke ?

    Dosc dlugo nie gralem w gry (brak czasu) ostatnie co bylo to GTA V

    Sprzet x360 z LT3.0, pamietam ze przepuszczalem przez abgxa tak aby bylo " Topology data is currently verified" pozniej imgburn wolno na verbatimie i gra szla :)

    Teraz widze ze sie pozmienialo, czy ktos moglbymi pomoc.

    Bede bardzo wdzieczny !!!
     
  4. pawlosk

    pawlosk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nic się nie pozmieniało
     
  5. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    Gra instaluje cos na dysk?
     
  6. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Po uruchomieniu gra instaluje 3.7GB na dysku.
     
  7. zuras456

    zuras456 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem, przy odpaleniu gry prosi mnie o zainstalowanie danych gry na dysku i to waży 3,7gb, ale gdy próbuje to zrobić to wyskakuje i jakiś błąd :/ miał ktoś podobnie?
     
  8. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Może nie masz miejsca na dysku?
     
  9. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak zgram na dysk całą płytę z poziomu dasha, to też trzeba instalować te 3GB?
    Trochę to marnowanie dysku.
     
  10. yonekyo

    yonekyo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a wersja iMARS tez ma polskie napisy? Pytam tu bo nie ma na forum zalozonego takiego tematu
     
  11. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Fizycznie napisy są na płycie, na RGH można coś zakombinować, żeby się wyświetliły, ale ogólnie to jest wersja NTSC, a nie PAL.
     
  12. Yony_master

    Yony_master Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jeśli tak zrobisz nie ma potrzeby instalować tych dodatkowych 3 GB, standardowo napisy Pl są wyłączone po uruchomieniu gry w opcjach trzeba włączyć i wybrać napisy PL, wersja Complex działa w 100% nagrana IHASem i x2,4
     
    1 osoba to lubi.
  13. MaxiorQ

    MaxiorQ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    Panowie mam pytanie, odpaliłem obraz w abgxie jak to zawsze robię przed nagraniem, wyskoczyło mi to: screenSHU - The fastest screen capture ever.
    Fixa abgxa mam zrobionego z poradnika z forum. Czy bezpiecznie będzie nagrywać płytkę? Mam ostatnią i na prawdę nie chce jej zmarnować ponieważ nie wiem kiedy będę miał następne ;/ Pozdrawiam
     
  14. krz1920

    krz1920 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spokojnie możesz nagrywać:)
     
  15. bezelex

    bezelex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siemianowice Śląskie
    Mam problem z tym obrazem, nagrywane zwykla nagrywarka , mk03, 2,4x ,opc truncate instaluje sie tylko do 55 % Why ? Wszystkie poprzednie nowosci dzialaja , moze overburn trzeba ?! Uruchamia się ale czy potrzeba innej wersji plyty zeby zainstalowac ?! Prosze o pomoc :) W abgx wszystko ok tylko obrazu nie ma narazie w bazie chyba ze cos mam nie tak.
     
  16. bezelex

    bezelex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siemianowice Śląskie
    Która wersja fc4 jest dobra od complexa ? sa lt 2.0, lt 3.0 Kiedy bedzie imas na pal-u ?
     
  17. bOxiOr

    bOxiOr Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam pytanie - Czy te 3.7GB można zainstalować na podpiętego pendrive'a? Czy musi to być instalacja na dysk konsoli?
     
  18. bezelex

    bezelex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siemianowice Śląskie
    Nie, wystarczy na pena.
     
  19. horse

    horse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Czy save z wersji Far Cry 4 NTSC - iMARS jest kompatybilny z tą wersją?
     
  20. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Prawdopodobnie tak, ale nie jestem pewny na 100%. Ostatnio właśnie czytałem na innej stronce ze niby tak.
     
  21. walt666

    walt666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zuras456: niestety ta wersja od Complexa jest zwalona, wlasnei sciagnalem , przejechalem ABGFX'em i niestety ekran ze potrzebna "sciereczka", ostatnio to jakas plaga z tymi wersjami, ktore nie dzialaja na zwyklych konsolach bez RGH z LT3.0+, COD advanced warfare takze mialem dokladnie to samo, nie ma sie co rzucac na swieze ISO, bez komentarzy ze wszystko jest ok :( jak ktos tafi na dobre ISO, ktore po poprawce ABGFX'a zadziala prosze dac znac
     
Wczytywanie...

Poleć forum