1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Far Cry 4 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez webster1985, Listopad 20, 2014.

  1. webster1985

    webster1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam problem z uruchomieniem gry Far Cry 4.

    [​IMG]

    PS. Fixa wgrałem i cały czas to samo mi wyskakuje jak przepuszczam POMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego obrazka wynika że jednak nie wgrałeś albo zrobiłeś to źle. Tu w dziale dla świeżaków masz poradnik.
     
  4. webster1985

    webster1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem to tak jak w poradniku. Ściągnąłem paczkę i wrzuciłem plik. ini do odpowiedniego folderu i zmieniłem.
     
  5. waldirama

    waldirama Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    u mnie było tak, że naprawa zaskoczyła po ponownym uruchomieniu komputera,jak tylko wrzuciłem plik *.ini to też nie działało, po restarcie i ponownym przepuszczeniu wgrało topologie, wypaliłem płytkę i działa :pride:
     
  6. webster1985

    webster1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety kolego walcze od wczoraj i cały czas to samo :(. Przepuściłem CALL OF DUTY ADVANCED WARFARE i wszystko wporządku nie mam pojęcia co to może być :(
     
  7. Łukasz Olejnik

    Łukasz Olejnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Lublin
    Może z obrazem jest coś nie tak
     
  8. webster1985

    webster1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sciągnięty od azazela on zawse sprawdza
     
  9. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A daleś autofix level 3? i plik ma wyłączone tylko do odczytu? I rozumiem ,że chcesz to na lt 3.0 nagrać.
     
  10. Patr1ck04

    Patr1ck04 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem, przy odpaleniu gry prosi mnie o zainstalowanie danych gry na dysku i to waży 3,7gb, ale gdy próbuje to zrobić to wyskakuje i jakiś błąd :/ miał ktoś podobnie?
     
  11. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To napisz jaki, bo nikt tu nie jest jasnowidzem. Prawdobnie żle nagrana lub dysk uszkodzony.
     
  12. Patr1ck04

    Patr1ck04 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. webster1985

    webster1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. webster1985

    webster1985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nemezis30 nic nie zmieniałem do tej pory w abgx a najnowszy cod mi sie nagrał bez problemu, tak
    na lt 3.0 nagrać
     
Wczytywanie...

Poleć forum